Filme
802 views 0 comments

Loredana și Tudor Chirila dublează vocile în LEGO® Batman: Filmul

by on February 2, 2017
 

Câştigătoare a numeroase premii muzicale şi singura antrenoare de la “Vocea României”, Loredana se va face auzită pe marile ecrane, în premieră din 10 februarie, când îi va împrumuta vocea personajului Barbara Gordon din versiunea în limba română a aventurii animate „LEGO® Batman: Filmul” – noua producţie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group şi LEGO Systems A/S.

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego®” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe Lego Batman în propriul film animat pe marile ecrane.

Despre experienţa dublajului pentru „LEGO® Batman: Filmul” şi Barbara Gordon, personajul interpretat din 10 februarie pe marile ecrane, Loredana a declarat: “Nu e chiar prima dată când sunt implicată în dublajul unui film de cinema. De fiecare dată îmi face plăcere şi e o experienţă care mă relaxează. Cumva mă ajută să fac şi altceva decât în mod normal. Cred că amândouă suntem atrase de Batman, eu cred că dinaintea Barbarei, pentru că îl cunosc pe tipul ăsta de când eram mică. Dacă ea este un om al legii, eu mă consider mai mult o rebelă. Cred că cel mai mult ne asemanăm pe plan profesional, pentru că în jobul ei Barbara este şi riguroasă, o adevărată profesionistă”, a concluzionat Loredana.
<>

O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de groaznicul Joker va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.
Una dintre cele mai aşteptate aventuri ale anului, versiunea în limba română a producţiei „LEGO® Batman: Filmul” va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana şi Tudor Chirilă, artistul fiind cel care îi va împrumuta vocea legendarului The Joker.

Chirilă îi împrumută vocea unuia dintre cei mai cunoscuţi anti-eroi DC, cel care vrea să distrugă cu orice preţ toată aura de seriozitate a oraşului Gotham… şi să îl determine de Batman să recunoască în sfârşit că Joker este cel mai mare duşman al său. În versiunea originală a filmului animat, personajul este interpretat de Zack Galifianakis.

Tudor Chirilă a spus despre dublajul “LEGO® Batman: Filmul”: „Întreaga experienţă a fost, în primul rând, distractivă. Scenariul este foarte tare, dar şi foarte solicitant în acelaşi timp. Datorită acestui personaj, am reuşit să scot nişte sunete de care nu credeam că sunt capabil până acum. Când ştii că publicul este format în mare parte din copii, trebuie să fii foarte atent şi să ai grijă să fii amuzant şi credibil în acelaşi timp, ceea ce poate fi o adevărată provocare.”.

Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, în asociere cu LEGO® System A/S prezintă producţia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment, „LEGO® Batman: Filmul” fiind distribuit la nivel internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response