Periferice

BenQ a prezentat la ESL Comic Con 2016 noile produse de eSports ZOWIE

BenQ Zowie

BenQ a anuntat in cadrul ESL Comic Con 2016 noua gama de produse eSports, sub marca ZOWIE by BenQ.Editia de anul acesta a fost una foarte importanta pentru BenQ, fiind prima participare alaturi de ESL (Electronic Sports League) sub noul brand de eSports, ZOWIE by BenQ.

BenQ este un partener consacrat al competitiilor ESL, participand de peste 4 ani la evenimentele organizate si oferind in tot acest timp o sustinere constanta in ceea ce priveste monitoarele pentru eSports. Anul acesta, in cadrul competitiilor, echipele profesionale de pe scena principala ESL si cea dedicata League of Leagend au avut la dispozitie monitoare performante din seria XL, in timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ, au avut sansa sa se joace pe cele mai noi monitoare si periferice de eSports.

Ca urmare a deciziei de a investi in echipamentele ZOWIE, BenQ demonstreaza inca o data dedicarea pentru piata de eSports, oferind profesionistilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente. Astfel, seria de produse ZOWIE include in acest moment perifericele de gaming precum mousi, mousepads, accesorii de management al cablurilor si placi audio.

Zowie FK

FK Series

Indiferent de mana dominanta pe care o folosesti, seria de mousi FK este conceputa sa ofere maximum de confort. Au un design low profile, ce permite o prindere in mana de tip claw, oferind un control mai bun si rapiditate in actiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI maxim de 3200 si doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

Zowie ZA

ZA series

Este o serie conceputa sa ofere confort atat pentru utilizatorii ce folosesc mana dreapta, cat si pentru cei ce folosesc in mod uzual mana stanga. Produsele dispun de un DPI maxim de 3200 si patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mana utilizata. Seria ZA ofera diversitate, fiind disponibila in trei tipuri de marimi, mica pentru ZA13, medie pentru ZA12 si mare pentru ZA11.

Zowie EC

EC series

Se adreseaza exclusiv jucatorilor ce folosesc mana dreapta, oferind o libertate mult mai mare la miscarea din incheietura. Cele doua modele ale seriei, diferentiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI maxim de 3200 si au un design special ce ofera un confort maxim.

Zowie accesorii

Accesorii

Pentru gama de accesorii, ZOWIE ofera patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X s- PTF-X diferentiate de materialul si dimensiunea suprafetei de joc. In oferta de accesorii fiind si trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile) pentru mousi, utile atunci cand vrei sa imbunatatesti rapiditatea si precizia in miscarea acestuia pe suprafata de joc.

Zowie CamadeCAMADE

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel incat acesta sa nu restrictioneze miscarea utilizatorului in jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o baza antiderapanta, ce ii ofera stabilitate, si o clama din cauciuc cu ajustare pe inaltime, ce ofera confort in utilizare.

Fiecare jucator are propriul stil, iar preferintele difera mai ales in privinta mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE ofera aceeasi tehnologie performanta in diferite forme si dimensiuni, astfel incat fiecare jucator sa poata alege modelul ce i se potriveste, fara a sacrifica performanta.