BenQ EW2770QZ
Monitoare

BenQ EW2770QZ – primul monitor inteligent capabil sa-si regleze automat luminozitatea si temperatura de culoare

BenQ EW2770QZ

BenQ a anuntat disponibilitatea modelului EW2770QZ, un monitor LED de 27”, ideal pentru acasa.Noul model vine echipat cu un ecran IPS QHD (2560×1440) si are implementat noua tehnologie BenQ Brightness Intelligence Plus (B.I.+). Folosind un senzor de lumina inovator, pentru a detecta luminozitatea ambientala si nivelurile de temperatura a culorii, tehnologia B.I + optimizeaza semnalul video transmis catre monitor, protejand astfel vederea utilizatorului si oferind o imagine de calitate.

“EW2770QZ este un monitor de ultima generatie, care se adreseaza clientilor ce pun accent pe cele mai bune tehnologii,” a declarat Conway Lee, presedintele corporatiei BenQ. “Acesta, combina implementarile actuale în materie de rezolutie, tehnologie IPS si performante sRGB, cu cerintele de maine pentru calitatea imaginii si protectie a ochilor.”

EW2770QZ este un monitor dotat cu o rama ultra-subtire si un design elegant care se încadreaza perfect în orice spatiu interior. Este compatibil cu sistemul de fixare VESA, fiind primul monitor BenQ pentru divertisment, din seria EW, care ofera acest suport.

Tehnologia Brightness Intelligence Plus

Datorita senzorului de lumina încorporat, EW2770QZ este capabil sa detecteze în orice moment variatia temperaturilor de culoare din mediul ambiental. Astfel, folosind o serie complexa de algoritmi, B.I.+ ajusteaza în mod automat luminozitatea ecranului, precum si temperatura culorilor, oferind utilizatorului cea mai confortabila experienta de vizionare. Se descurca excelent, indiferent daca se afla în lumina calda de acasa, sub influenta luminii albe din birou sau sub directa stralucire a soarelui.

Detectand simultan intensitatea continutului afisat, EW2770QZ ajusteaza automat luminozitatea din scenele luminoase, evitand supraexpunerea si îmbunatatind detaliile din zonele întunecate, pentru a mentine un nivel optim de claritate.
Chiar si atunci cand luminozitatea ecranului este redusa, B.I.+ reuseste sa îmbunatateasca nuanta si saturatia culorilor, oferind o reproducere precisa a culorilor.

Pentru a oferi cea mai buna experienta de vizionare, în special pentru pasionatii de divertisment si filme, EW2770QZ este echipat cu un ecran capabil sa ofere o rezolutie QHD 2560×1440.
Datorita ecranului sau de tip IPS, noul model poate reda 16.7 milioane de culori reale , cu o adancime a culorii pe 8 biti, precum si o acoperire 100% sRGB si Rec.709 pentru o reproducere fidela a culorilor.

Tehnologie Eye Care

Pe langa tehnologia B.I.+, ce ajuta la sporirea confortului în utilizare, EW2770QZ este sustinut si de tehnologiile flicker-free si low blue light. În timp ce flicker-free elimina complet disconfortul creat de frecventa redusa a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, oferind o experienta de vizionare confortabila în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului, modul low blue light reduce efectul negativ produs de spectrul de lumina albastra emis de ecran.

EW2770QZ este un monitor conceput special pentru pasionatii de divertisment si filme. De aceea pune un accent puternic pe design si dotari, venind echipat cu o rama ultra-subtire pe toate cele 4 laturi, optiunea de montare pe sistem VESA, doua boxe de 2W fiecare, precum si un suport pentru o conectica pe HDMI si DisplayPort.

BenQ EW2770QZ este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în Romania la un pret recomandat de raft de 2189 lei.