Stiri

BenQ a lansat noile monitoare, proiectoare si boxa portabila inovatoare

Benq noua gama

BenQ a prezentat astazi in cadrul unui eveniment noile monitoare, proiectoare si prima boxa portabila cu tehnologie electrostatica din lume.

Au fost lansate 14 proiectoare noi: home cinema la standarde de cinema, educationale si profesionale cu lentile interschimbabile pentru amfiteatre si sali de cinema.

Noile modelele W1110, W2000 si W3000 aduc acasa experienta din sala de cinema. Pentru a avea o experienta cinematografica totala, proiectoarele Home Cinema BenQ sunt echipate cu un sistem optic optimizat care ofera imagini 1080p Full HD.Proiectoarele au si functii ca: Lens Shift, functia short-throw, big zoom 1.6, optiuni de wireless Full HD si interfata user-friendly.

Aceeasi calitate a culorilor este acum disponibila pe noile proiectoare W2000 si W3000 Home Cinema de la BenQ. Discul de culoare RGBRGB cu sase segmente functioneaza la o viteza de sase ori mai mare fata de un proiector normal, oferind mai mult de un miliard de nuante de culori.

Modelele MH856UST, MW883UST si MX882UST sunt cele mai performante videoproiectoare BenQ dedicate segmentului educational lansate pana acum.Sistemul optic al MH856UST dispune de 3500ANSI lumeni, iar modelele MW883UST si MX882UST, au o intensitate luminoasa de 3.300 ANSI lumeni.

Modelul MH856UST, cu rezolutie FullHD 1080 si modelele MW883UST si MX882UST WXGA si XGA, au o serie de caracteristici comune: sunt versatile, usor de folosit si durabile. Proiectoarele dispun de un stilus special pentru scris, spatii ascunse pentru adaptoarele USB Wireless optionale sau pentru adaptoarele QCast pentru a asigura o buna conexiune wireless si pentru a partaja mai usor continutul.

BenQ PU9530 este proiectorul cu sapte lentile interschimbabile, zoom si focus automat, prin intermediul motoarelor integrate in sistemul optic.  Flexibilitatea acestui produs este intregita de capacitatea acestuia de a proiecta pe orice tip de suprafata, in orice directie, imaginea fiind la fel de clara pe o axa de 360 de grade.

Conectivitatea HDBaseT permite conectarea cu o varietate de dispozitive: desktop, notebook, camere pentru scanarea documentelor, playere Blu-Ray, console de jocuri, cutii de control sau set-top boxuri prin intermediul unui simplu cablu de retea, la distante de pana la 100 de metri. Un mod economic, dar practic si fiabil.

BenQ PU9530 vine echipat cu un disc de culoare RGBRGB de generare a culorii bazat pe 6 culori de baza, comparativ cu 4 culori, cat este standardul pentru majoritatea proiectoarelor de pe piata.Rezolutia WUXGA (1920 x 1200), luminozitatea de 6000 lumeni, generata cu ajutorul unui sistem cu sursa dubla de lumina, posibilitatea de afisare a 1,07 miliarde de culori si sistemul cu lentile interschimbabile, fac din acest produs superlativul in proiectarea de imagini de orice fel, indiferent de scenariul folosit.

Seria de proiectoare destinate amfiteatrelor este completata de alte 4 modele, PW9520, PX9510, PX9210 si PU9220. Flexibilitatea in instalare, capacitatea de proiectie indiferent de pozitionare, posibilitatea de inlocuire rapida a lampii si sistemul optic interschimbabil sunt caracteristici comune fiecarui produs din aceasta categorie a superlativelor.

SU922, SW921, SX920 sunt 3 video-proiectoare destinate segmentului ProAV , dispunand de 5000AL, reglaj al imaginii 2D keystone H+V , 4 corner FIT, LAN Control, Speaker 10W x2, Wireless Display, MHL, HDMI + Powered USB.

Noua gama cuprinde trei noi monitoare ce sunt dedicate profesionistilor din zona de fotografie (SW2700PT), celor care lucreaza in CAD/CAM, design, arta grafica, care au nevoie de rezolutie 4K (BL2711U), dar si specialistilor din mediul de business.

Modelul SW2700PT a fost gandit pentru editarea si retusarea foto, datorita panel-ului monitorului care asigura o acoperire de 99% a spectrului Adobe RGB sis 100% sRGB, posibilitatii de calibrare hardware, controlerului OSD si a „shading hood-ului” ce impiedica patrundere luminii in spatiul de lucru. Monitorul are o dimensiune de 27 inch si o rezolutie nativa 2.560×1.440 pixeli QHD.

Monitorul BenQ BL2420Z cu tehnologie VA a fost realizat pentru a oferi confort si productivitate la locul de munca,Monitorul cu panel VA are un contrast nativ de 3000:1, de trei ori mai mare decat cel al monitoarelor obisnuite. Panelul ofera 8 biti de culoare redand un numar de 16,7 milioane de culori reale simultan.Monitorul este potrivit pentru fiecare utilizator in parte datorita seriei de ajustari posibile: inaltime, inclinare, pivot si rotire. De asemenea, ecranul de 23,8 inch este unul anti-reflexie.

Modelul BL2711U este perfect pentru profesionistii din industria artei grafice, arhitectura sau design. Monitorul ofera cea mai ridicata rezolutie de 3840×2160 4K, dar si culori clare, pentru a releva cu precizie fiecare detaliu realizat, indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, aceasta rezolutie extinde si spatiul de lucru necesar utilizatorilor cu peste 300% fata de modelele Full HD.

O premiera pentru piata din Romania este si prima boxa portabila din lume bazata pe tehnologia electrostatica (folosita in general pentru constructia boxelor de dimensiuni mari cunoscute fiind pentru calitatea pura a sunetului).

TreVolo nu este doar o simpla boxa bluetooth, ci ofera un nou standard in materie de sunet. Dispozitivul BenQ se diferentiaza si prin cele doua panouri radiante laterale (pliabile pentru transport) care pe langa o calitate mai buna a sunetului, ii ofera si o eleganta aparte. Sunetul fiind transmis din cele doua panouri directionale in fata si in spate (fata de boxele cu difuzoare normale care emit sunetul doar in fata). Acestora li se adauga doua difuzoare frontale vizibile si alte doua difuzoare de tip pasiv care completeaza spectrul audio in gama frecventelor medii si joase. Toate acestea fac ca sunetul emis de TreVolo sa semene foarte mult cu sunetul instrumentelor muzicale reale, dand senzatia ascultatorilor ca se afla langa acestea. TreVolo contine patru amplificatoare si trei canale DSP, panouri electrostatice active, sub-woofere de inalta calitate si radiatoare de mari dimensiuni.