iphone 5 cutie
Stiri

Cum sa eviti asteptarea de 3-4 saptamani pentru livrarea iPhone-ului 5?

iphone 5 cutie

iPhone 5 este unul dintre cele mai cautate si cumparate smartphone-uri la ora actuala. Din cauza cererii mari si ofertei mici stocul actual s-a epuizat repede, iar comenzile se aduna zi de zi. Acest fapt a determinat ca procesul de asteptare de la comanda si pana la livrarea efectiva sa creasca foarte mult intre 3-4 saptamani.

Ce au descoperit insa clientii Apple aduce o raza de speranta pentru cei din America si anume au aflat ca Apple a lansat, fara sa anunte public, un sistem de rezervare online ce functioneaza doar intre orele 22.00 seara si 04.00 dimineata prin care clientii nerabdatori pot rezerva un iPhone 5 iar a 2-a zi il pot ridica dintr-un magazin fizic.

Un sistem asemanator de rezervare online incepe sa fie disponibil si in Anglia desi in acest caz plata nu va fi facuta decat la momentul ridicarii smartphone-ului din store. Magazinele Apple din Anglia vand iPhone-uri 5 neverlocked dar si codate le retele din acea tara. Pe acestea din urma se axeaza cumparatorii englezi deoarece stocurile pentru operatorii locali sunt intotdeauna mai mari decat cele necodate. Plasarea unei rezervari in Anglia pentru un iPhone 5 in intervalul prestabilit nu garanteaza totusi disponibilitatea unui terminal Apple pe a 2-a zi, in schimb clientii sunt anuntati pe email de aceasta posibilitate.

Oare cum va fi in Romania disponibilitatea stocului de iPhone 5? Sunt sigur ca se va epuiza la inceput in primele ore de la lansare. Vom avea insa si noi un program de rezervare la reselerii nostri din tara Noumax si iStyle?