Stiri

iSTYLE deschide un nou magazin în centrul comercial ParkLake

iSTYLE ParkLake (2)

iSTYLE își inaugurează mâine cel mai nou magazin în cadrul centrului comercial ParkLake, din apropierea parcului Titan din Capitală, consolidându-și astfel poziția de lider al retailului dedicat  soluțiilor Apple pe piața locală. Cel mai important Apple Premium Reseller din România numără în prezent opt magazine în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara, aducând în acest fel produsele Apple mai aproape de clienți și utilizatori.

Magazinul, proiectat si executat cu respectarea riguroasa a standardelor Apple Premium Reseller, are un spatiu de peste 100 m2 și este situat într-o zona centrală și usor accesibila din ParkLake. În spațiul utilizat cu maximum de eficiență, echipat cu dotări ultramoderne, clienții vor avea ocazia să descopere și să experimenteze performanțele, calitatea și versatilitatea faimoaselor produse Mac, iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV. Totodată, vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii, periferice și gadgeturi inteligente de calitate
premium. Printre cele mai recente produse Apple care vor fi disponibile odată cu deschiderea noului spațiu din ParkLake se numără iPhone SE, cel mai nou model de iPhone și, în același timp, cel mai puternic smartphone cu ecran de 4 inchi din toate timpurile, noul iPad Pro de 9,7 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare care rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent, precum și Apple Watch, cel mai personal dispozitiv Apple, care oferă tehnologii inovatoare, o interfață inedită și un design superb, care onorează bogata tradiție a orologeriei de precizie.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc joi, 1 septembrie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE. Pe durata întregii zile și până la sfârșitul săptămânii, vizitatorii din ParkLake se vor bucura de prețuri speciale la anumite modele de sisteme Mac, precum MacBook Air 13-inch la 3.999 lei, reduceri de 30% la căștile și difuzoarele Beats by Dr. Dre și iPhone începând de la 1099 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant, în limita stoculului disponibil.

Magazinul iSTYLE ParkLake pune la dispoziția clienților același mix de servicii și programe ca și celelalte magazine ale rețelei iSTYLE, oferind:

  • un showroom permanent, proiectat cu minuțiozitate de Apple pentru a pune în valoare gama completă de produse și pentru a interacțiunea utilizatorilor cu acestea
  • asistență specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări certificați de Apple
  • demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii
  • programe financiare pentru diverse categorii de clienți, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educației, soluții de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetățenii non-UE etc.
  • comercializarea unei game generoase, dar exigent selectate, de accesorii dedicate produselor Apple
  • servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte
  • buy-back, prin care clienții își pot schimba vechiul laptop, telefon sau tabletă
  • pachete de asigurare și extindere de garanție iCare și iCare+, unice pe piața din România
  • servicii de asistență pentru migrarea datelor, configurări, instruire, de care clienții pot beneficia la achiziționarea unui produs nou sau pe parcursul unui an de zile, sub formă de abonament: iSTYLE
    START, iSTYLE SWITCH, iSTYLE LEARN, iSTYLE ONE 2 ONE.