Logitech MX Vertical
Periferice

Logitech lanseaza Logitech MX Vertical cel mai avansat mouse cu design vertical

Logitech MX Vertical

Logitech lanseaza Logitech MX Vertical, cel mai avansat mouse care imbina un design ergonomic cu performanta dispozitivelor de top din seria MX.MX Vertical este conceput pentru a reduce efortul depus de antebrat si presiunea incheieturii mainii, in timp ce unghiul vertical de 57 de grade este optimizat pentru o pozitie ergonomica, fara a compromite productivitatea.

“Stim ca multi dintre utilizatorii de PC experimenteaza disconfort sau durere in palma, antebrat sau la nivelul incheieturii”, mentioneaza Delphine Donne-Crock, manager general al departamentului de creativitate si productivitate Logitech. “Pentru a ne adresa acestei probleme, am creat cel mai ergonomic mouse realizat de noi, MX Vertical, conceput pentru o pozitie cat mai naturala de utilizare. Unghiul unic este optimizat pentru o postura ergonomica si reduce atat presiunea incheieturii mainii cat si efortul antebratului. Cu MX Vertical puteti maximiza productivitatea in confort total”.

Testat stiintific si aprobat ergonomic, MX Vertical este conceput pentru a pastra o pozitie naturala a mainii si un unghi vertical de 57 de grade pentru a reduce activitatea musculara cu pana la 10% comparativ cu un mouse standard, fara a pierde din performanta. Forma confortabila este gandita sa se potriveasca la diferite forme si dimensiuni de maini, iar textura cauciucata de la suprafata si suportul pentru degetul mare asigura o apucare puternica si naturala a dispozitivului.

MX Vertical are incorporat cel mai performant senzor optic, cu o precizie ridicata de 4.000 DPI, ceea ce ajuta la realizarea a de patru ori mai putine miscari ale mainii si reducerea oboselii in timpul utilizarii. Comutatorul de viteze pentru cursor permite ajustarea rapida a vitezei DPI si obtinerea unei precizii ridicate doar cu o atingere de buton. Mouse-ul MX Vertical are o autonomie ridicata datorita faptului ca bateria reincarcabila rezista pana la 4 luni doar cu o incarcare completa iar o incarcare rapida de doar un minut asigura 3 ore de utilizare. Dispunand de ambele tehnologii, Logitech Easy-Switch si Logitech Flow, se poate face trecerea insesizabila intre oricare doua calculatoare si chiar copia si transfera imagini sau documente intre ele.

 

MX Vertical dispune de un design modern si completeaza gama de produse Logitech premium precum Logitech CRAFT, Logitech Spotlight Presentation Remote sau Logitech MX SOUND.

MX Vertical va fi disponibil international incepand din luna septembrie, avand posibilitatea de a face precomanda pe Logitech.com incepand cu 20 august, la un pret recomandat de 99,99$. Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul oficial Logitech.com, blog sau pe canalele de social media.