EOS 5D Mark IV
Foto si Video

Canon a anuntat o noua actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Canon a anuntat o noua actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV, ca urmare a feedback-ului primit din partea comunitatii internationale de fotografi si videografi profesionisti.Odata cu imbunatatirile aduse, Canon Log (C-Log) – o functie in gama EOS Canon pentru cinema – va putea fi adaugat celui mai recent model EOS 5D, oferind un interval dinamic imbunatatit si un proces mai simplu de gradatie a culorilor.

Creat pentru a asigura o crestere de 800% a intervalului dinamic, C-Log minimizeaza pierderea detaliilor in partile cele mai intunecate si cele mai luminoase ale imaginii. Atunci cand este utilizat C-Log la modelul EOS 5D Mark IV, setarea valorii ISO la 400 asigura cel mai mare interval dinamic de 12 stopuri, ideal pentru inregistrare in conditii dificile de iluminare.

Oferind libertate maxima in post-productie, C-Log modifica datele de procesare a imaginilor dupa ce imaginea a fost capturata. Ca urmare, videografii si realizatorii de filme vor putea potrivi usor culorile din inregistrarile realizate cu alte camere video, inclusiv cele din gama Canon Cinema EOS. Se vor putea combina filmari realizate cu orice aparat foto sau camera video si culorile vor putea fi aliniate intr-un singur proces de gradatie a culorii, obtinand o culoare finala universala si un aspect coerent, indiferent daca filmul este realizat cu aparate foto sau camere video diferite.

De asemenea, C-Log reduce zgomotul, in special in zonele de umbra care pot aparea in timpul gradatiei de culoare. Aceasta actualizare permite procesului de gradatie a culorii dintr-o filmare sa fie mai flexibil prin producerea unor culori fidele cu aberatii de culoare minime.

Actualizarea C-Log va fi disponibila sub forma unui serviciu contra cost, exclusiv prin intermediul centrelor service autorizate Canon.