Canon SX620 HS
Foto si Video

Canon a lansat PowerShot SX620 HS o camera foto compacta cu superzoom

Canon SX620 HS

Canon lanseaza astazi modelul PowerShot SX620 HS, o camera foto compacta cu zoom optic 25x.Aceasta camera foto este perfecta pentru a surprinde momente importante, datorita senzorului CMOS de 20,2 megapixeli si procesorului DIGIC 4+. Dispunand de o gama unica de efecte creative, modelul PowerShot SX620 HS va ajuta sa va dezvoltati latura creativa si va ofera posibilitatea de a va conecta cu usurinta wireleless

Modelul PowerShot SX620 HS impresioneaza datorita noului sau obiectiv ultra-superangular si zoom-ului optic 25x – care se poate extinde cu inca 50x prin tehnologia ZoomPlus. Cand fotografiati in miscare, functia de Stabilizare Inteligenta a Imaginii cu opt moduri se adapteaza practic oricarui scenariu.

Modelul PowerShot SX620 HS va ofera libertatea de a filma Full HD, ca sa puteti retrai mereu momentele deosebite din viata voastra. Sistemul Dynamic IS (de stabilizare dinamica a imaginii) va ofera stabilitate vizuala in fiecare cadru, mentinandu-va imaginile clare, chiar si la zoom mare sau la filmarea cu camera tinuta in mana. Functia Story Highlights combina fotografiile si videoclipurile dvs., creand cadre pline de viata ale momentelor de familie sau din vacante.

Functia Creative Shot adauga efecte si filtre stilistice – precum Fish-eye Effect si Miniature Effect – fotografiilor dvs., pentru a le da o nota artistica, oferindu-va cinci versiuni separate alaturi de imaginea originala si construindu-va o colectie proprie de fotografii interesante pe care le puteti pastra de-a lungul timpului.

Fie ca sunteti in vacanta sau explorati orasul, va puteti impartasi usor fotografiile cu cei dragi, conectandu-va rapid la dispozitive inteligente prin Dynamic NFC si transferand fotografiile prin aplicatia Camera Connect – sau le puteti stoca direct in cloud, prin servicii precum irista de la Canon, prin intermediul Wi-Fi. Pentru incarcari directe si noi metode de distribuire, modelul PowerShot SX620 HS este compatibil si cu Canon Connect Station CS100.

Specificatii Canon PowerShot SX620 HS:
• Camera foto mica, cu un zoom puternic, pe care o puteti lua oriunde
• Este simplu sa va conectati, sa distribuiti si sa fotografiati telecomandat, prin Wi-Fi & NFC
• Creati filme Full HD impresionante, cu o simpla atingere de buton
• Surprindeti fara efort calitatea pe care o merita amintirile dvs.
• Jucati-va si dezvoltati-va propria creativitate