Canon MU800Z
Videoproiectoare

Canon LX-MU800Z si LX-MU600Z sunt noile proiectoare laser

Canon MU800Z

Canon a lansat doua noi proiectoare laser, ambele cu o rezolutie de 1.920 x 1.200.Atat modelul LX-MU800Z cat si LX-MU600Z incorporeaza beneficiile proiectiei laser, pentru a furniza o excelenta longevitate, luminozitate si reproducere a culorilor.

Proiectia laser a capatat avant pe pietele de afisaj digital, retail, educatie si atractii turistice, datorita durabilitatii mari si a luminozitatii constante. Pentru a raspunde acestor cereri de pe piata, noile proiectoare laser Canon sunt construite pentru a oferi pana la 20.000 de ore de operare. Cum noile modele nu au filtre, cerintele de mentenanta pe parcursul duratei de viata a proiectoarelor sunt minime. Acest lucru reduce si costul total de proprietate, care are o valoare excelenta pentru o gama de medii de expunere. Proiectoarele beneficiaza din partea Canon si de garantia extinsa de trei ani, cu serviciul de produs de schimb pe durata operatiunilor de service.

Cu o proiectie la o luminozitate maxima de 8.000, respectiv 6.800 de lumeni, cele doua noi proiectoare laser ofera o gama cromatica larga si o fidelitate clara a culorilor, gratie noului design al rotii cromatice cu patru segmente si sursei de lumina laser albastra. Pentru a raspunde nevoilor unei varietati de medii de proiectie, noile proiectoare vor dispune si de luminozitate ajustabila prin varierea puterii sursei de lumina, intre 20%-100% pentru modelul LX-MU800Z de 8.000 de lumeni, si intre 35%-100% pentru modelul LX-MU600Z de 6.800 de lumeni. Ambele proiectoare beneficiaza de tehnologia dynamic black care, odata pornita, ajusteaza automat contrastul in timp real si creste coeficientul de contrast de la 1.050:1 la 10.500:1, pentru a produce scene cu un negru mai intens.

Noile poiectoare vor oferi versatilitate pentru specialistii in instalare si integrare, cu o varietate de optiuni flexibile pentru instalare:

• Ajustarile de geometrie si ajustarile digitale in patru puncte pentru efectul keystone (V [verticala]: ±40%, H [orizontala]: ±60%), care fac posibila proiectarea imaginilor pe o varietate de suprafete plane si curbate, si ajustarea facila pentru optimizarea calitatii afisajului

• Instalarea la 360° permite proiectia cu orientare tip portret, atunci cand aceasta este permisa de un soclu compatibil

• Compatibilitatea HDBaseT si 3G-SDI permite transmisia de continut de inalta definitie pe distante mari, si le ofera specialistilor in instalare o mai mare gama de optiuni la instalare

Canon va comercializa modelele LX-MU800Z si LX-MU600Z din a doua jumatate a anului 2016. Aceste noi aditii din gama de proiectoare Canon vor raspunde nevoilor din ce in ce mai diverse ale pietii audio-video.