Lifestyle,  Noutati,  Stiri

S-a lansat Monday aplicația dedicată transformării stilului de viață

Monday, prima aplicație de mobil din România care vine cu soluții concrete pentru transformarea stilului de viață, prin planuri de alimentație și de antrenament, se lansează oficial pe piața din România.

Aplicația conține inițial programe din partea a patru specialiști și antrenori: Sorina Fredholm – The Clean Eat Plan, Andreea Raicu – The Equilibrium Plan, Anca Bucur – Eat Right. Train Wise Plan, Joseph Hadad – The Longevity Plan. Fiecare dintre cele patru programe oferă conținut scris și video dedicat obiectivelor setate în aplicație, iar lista de antrenori va fi completată în curând de alte personalități ale industriei locale și internaționale.

Monday oferă planuri complete din partea celor patru specialiști, în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Fiecare plan conține o secțiune de nutriție, acolo unde, în funcție de alegerea făcută, există meniuri predefinite pentru un program complet de 35 de zile și planul de antrenamente, cu sau fără necesitate de echipament suplimentar sau acces la un centru de fitness. Totodată, aplicația oferă mesaje inspiraționale, sfaturi de la antrenori, conținut video pentru inspirație, idei de a îmbunătăți stilul de viață și de a induce o stare de bine.

“Ideea Monday a pornit dintr-o nevoie pe care am identificat-o pe piața din România, de la educarea pentru un stil de viața sănătos și până la soluții concrete oferite de cei mai buni specialiști din industrie. Ne dorim ca acest produs să aducă un plus de valoare, dar și să inspire, mai ales ca există o percepție general negativă asupra zilei de luni, pe care dorim să o schimbăm. Monday este despre începuturi în forță, motivație și gânduri pozitive, este despre a face primii pași înspre o viață armonioasă”, a declarat fondatorul Monday, Mikael Fredholm.

Aplicația Monday are ca scop atât educarea publicului, cât și susținerea comunității specialiștilor din domeniul wellbeingului și a sportului, prin intermediul instrumentelor de promovare pe care le pune la dispoziția acestora. Platforma Monday va veni ca suport in livrarea unui stil de viață sănătos către comunități nișate, oferind antrenorilor posibilitatea de a crea și livra planul alimentar, antrenamentele și alte sfaturi utile și motivaționale.

Aplicația Monday poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Store, iar fiecare plan poate fi achiziționat separat, în funcție de preferințe, la un cost de 79 RON.

Mai multe detalii despre aplicație și motivația de a începe programul de transformare găsiți pe www.mondaylifestyle.com, Facebook și Instagram.