Epson Sure Color SC-F2100
Imprimante si scannere

Epson a lansat imprimanta pentru imprimarea pe textile SureColor SC-F2100

Epson Sure Color SC-F2100

Epson a lansat o noua imprimanta direct-to-garment care tipareste color, la calitate superioara, pe o serie de medii de imprimare, cum ar fi tricouri, bluze si genti din material textil.Epson SureColor SC-F2100 va inlocui modelul existent, SC-F2000, si ofera o serie de imbunatatiri si de caracteristici noi, inclusiv o viteza mai mare de imprimare, fiabilitate sporita, un cost total de exploatare redus si posibilitatea de a crea design-uri personalizate, folosind software-ul Epson Garment Creator.

SC-F2100 se adreseaza afacerilor mici si medii care doresc sa adauge imprimarea direct-to-garment in gama lor de servicii. Printre acestea se numara producatorii de tricouri imprimate, retailerii online de tricouri, companiile cu volume mari si mici de imprimare, precum si corporatiile care doresc sa produca imbracaminte de lucru sau articole promotionale personalizate.

Noul model de imprimanta DTG Epson reprezinta o solutie completa, care include imprimanta, capul de printare, cerneala, software-ul si garantia, proiectate si testate pentru a asigura o functionare optima. In plus, tipareste rapid, dispunand de moduri suplimentare de imprimare rapida, porneste mai repede, datorita sistemului imbunatatit de alimentare cu cerneala si ofera un gamut de culoare mai extins decat modelul anterior.

Neil Greenhalgh, Product Manager, Epson Europe, declara: „Prima noastra imprimanta direct-to-garment a fost un mare succes, astfel ca modelul succesor, SC-F2100, a reprezentat o provocare. Dar am reusit sa imbunatatim fiecare aspect – este mai rapida, asigura o calitate mai buna a imprimarii si este mai versatila, incluzand un software care faciliteaza crearea propriilor design-uri unice. Toate acestea sunt sustinute de o mentenanta mai rapida si mai usoara si de costul total de exploatare redus.”

Software-ul Garment Creator de la Epson permite inserarea de text si imagini, crearea unor presetari de catre utilizator pentru ajustarea imaginilor, ofera un hot folder si compatibilitate cu imagini CMYK. Software-ul este disponibil gratuit odata cu achizitionarea imprimantei.

SC-F2100 include un mod de mentenanta automata cu un kit de curatare separat, pentru a reduce substantial mentenanta programata, dar si un dispozitiv de captare a prafului pentru a preveni acumularea de reziduuri si praf pe capul de printare. Nu in ultimul rand, imprimanta este livrata cu un suport textil si cu un instrument de prindere pe platan, ce pot fi folosite optional pentru a asigura o aderenta mai buna a materialului.

Imprimanta Epson Sure-Color SC-F2100 va fi disponibila din luna martie 2018.

Specificatii SureColor SC-F2100:

Cap de printare PrecisionCore TFP
Cerneluri CMYKW UltraChrome DG in 5 culori furnizate in cartuse de 600 ml
Mentenanta automata cu kit separat de curatare inclus
Sistem imbunatatit de alimentare cu cerneala pentru o pornire mai rapida
Moduri suplimentare de imprimare rapida
Mod de imprimare pentru linii duble albe si color
Software Garment Creator imbunatatit pentru adaugarea de text si imagini si crearea de presetari pentru ajustarea imaginilor. In plus, ofera un hot folder si compatibilitate cu imagini CMYK
Screening imbunatatit pentru o reproducere mai buna a imaginilor si o gama mai larga de culori
Suport textil de prindere pe platan optional care, poate fi adaugat pentru o aderenta mai buna a materialului
Distantiere pentru o ajustare mai precisa intre platan si capul de printare
Sistem de avertizare sonora pentru erori
Dispozitiv de captare a prafului pentru a preveni acumularea de reziduuri si praf pe capul de printare
Panou de comanda imbunatatit pentru a afisa mai multe functii si informatii suplimentare
Instrument de prindere pe platan inclus pentru a netezi materialul textil inainte de imprimare
Poate imprima pe materiale textile cu o grosime de pana la 25 mm
Mod pentru cerneala alba, mod pentru cerneala color sau pentru ambele, in functie de configuratie
Certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX
Garantie standard de un an si extinsa la cerere