Predator-X27-&-Z1
Monitoare

Predator X27 si Predator Z271UV sunt noile monitoare de gaming cu tehnologie Quantum Dot

Predator-X27-&-Z1

In cadrul evenimentului de presa next@acer ce a avut loc pe 27 aprilie la New York, Acer a lansat doua noi monitoare de gaming: Predator X27 si Predator Z271UV.

Modelul Predator X27 duce gamingul la un nou nivel cu ajutorul NVIDIA G-SYNC HDR la rezolutie 4K si cu o rata de refresh foarte rapida, de 144 Hz, in timp ce Predator Z271UV are un ecran curbat 1800R si tehnologie de urmarire a privirii, pentru o experienta intuitiva de gaming.

Ambele monitoare folosesc tehnologia Quantum Dot, oferind o gama mai larga de culori, cu o luminozitate mai mare, o saturatie mai profunda si o precizie mai buna, oferind vizualuri semnificativ mai vii cu Predator X27, care suporta 99% din spatiul de culoare Adobe RGB, si Predator Z271UV acoperind 130% din spatiul de culoare sRGB. Cu o pelicula Quantum Dot care este acoperita cu puncte de dimensiuni nano, de diferite tipuri, care emit lumini colorate foarte specifice, noile monitoare pot produce o gama mai larga de culori in comparatie cu monitoarele standard, crescand puritatea culorii si eficienta.

“Suntem incantati sa anuntam extinderea gamei de monitoare de gaming premium cu doua noi modele Quantum Dot, pentru a face jocurile mai realiste ca niciodata”, a declarat Victor Chien, Presedinte, Digital Display Business, Acer Inc. “Rezolutia 4K a noului Predator X27 la 144Hz si tehnologia Acer HDR Ultra creeaza imagini umitoare, care trebuie vazute pentru te convinge. Noul Predator Z271UV de la Acer va incanta, de asemenea, si entuziastii de gaming cu gama bogata de culori si afisajul curbat imersiv.”

Modelul Predator X27 prezinta imagini vizuale uimitoare, fara motion blur, datorita rezolutiei 4K (3840×2160) la o rata de refresh de 144 Hz, un timp de raspuns rapid de 4 ms si o luminozitate de 1.000 nit. Dispunand de tehnologia Acer HDR Ultra, acesta ofera cea mai buna calitate de contrast a gamei dinamice inalte. Nu numai ca ofera o gama mai larga si mai profunda de culori, ci si un interval de luminanta de cateva ori mai mare decat cel al monitoarelor dinamice traditionale. Prin diminuarea luminii de fundal in spatele unor parti ale ecranului care afiseaza negru, negrul pare mai profund si mai intunecat pe acele parti ale ecranului, un bonus important pentru persoanele care joaca jocuri cu scene intunecate. Piciorul metalic este foarte robust, pentru a asigura stabilitate si ergonomie, cu posibilitate de ajustare a unghiului de inclinare, a inaltimii si a pivotarii.

Predator Z271UV are rezolutie WQHD (2560×1440) pe un ecran curbat 1800R, care aseaza fiecare colt al ecranului la aceeasi distanta fata de ochii jucatorului – acest lucru creeaza o experienta de gaming imersiva, cu un camp de vizibilitate mai larg si o zona perceptiva crescuta a vederii periferice. Dispune de design ZeroFrame, perfect pentru utilizarea in setari cu mai multe monitoare, si ofera o gama spectaculoasa de culoare, care acopera 125% din spatiul de culoare sRGB. Este extrem de rapid, cu un timp de raspuns de 1ms (3ms nativ), care aproape ca elimina motion blur-ul si suporta overclockare pana la 165Hz. Construit si cu gandul la ergonomie, ecranul se poate inclina de la -5 la 25 de grade si pivota +/- 30 de grade, in timp ce inaltimea poate fi ajustata pana la 4,7″. Conectivitatea include DisplayPort, HDMI, iesire audio si 4xUSB 3.0. Doua difuzoare de 7 wati asigura un sunet de inalta calitate, cu tehnologie Acer TrueHarmony pentru efecte de divertisment dinamice.

Pe langa tehnologia Quantum Dot, ambele monitoare ofera NVIDIA G-SYNC pentru a oferi performante fluide, fara intreruperi, in timp ce NVIDIA ULMB ofera imagini vizuale clare. Tehnologia integrata de urmarire a privirii de la Tobii vine ca o completare la tastatura traditionala cu mouse, deoarece camera se roteste automat, pe masura ce jucatorul priveste catre marginile ecranului. Imbinarea urmaririi privirii cu mouse-ul si controlul tastaturii sau gamepad-ului, ofera o experienta de joc mai bogata si mai captivanta, deoarece jucatorii pot sa imite actiunile care apar si in viata reala. Pana in prezent, exista 100 de jocuri care suporta tehnologia eye-tracking. Titlurile care sunt in permanenta actualizate pot fi vizualizate pe www.tobii.com/apps. Noile monitoare au unghiuri de vizualizare de 178 grade, pe orizontala si pe verticala.