Pareri

De ce acum aleg sa comand pizza?

Au trecut vreo 5 ani de cand faceam in weekend pizza party cu prietenii si ne jucam pe Xbox ca nebunii. Era primul an cand ne-am mutat in noul apartament, ne ajunsesera usile, am reusit sa mobilam si sufrageria… Era clar un motiv de bucurie. Si chiar gateam cu bucurie, totul era nou in bucatarie, iar dupa mai multe incercari, am constatat ca pizza era potrivita pentru serile de jocuri pe Xbox.

Nu le numeam petreceri ci seri de jocuri tocmai pentru ca ne adunam prietenii la competitii distractive de dans, jucate la dublu ca Dance Central si Just Dance, chiar aveam si cateva runde sportive pe Kinect Sports. Asa ca anuntam de vineri serile de jocuri si sambata deja incepeam pregatirile. Pe atunci, inainte sa vina musafirii ne agitam amandoi sa facem casa luna, sa terminam cumparaturile, iar pe seara sa pregateam pizza.

De-a lungul mai multor incercari chiar ne perfectionasem tehnica, pana ajungeau oamenii deja aveam blatul pregatit, cuptorul cald si ingredientele feliate. Singurul dezavantaj era eu ajungeam sa fiu obosita dupa atatea pregatiri, plus grijile ca s-a ars un pic pe margine sau nu a iesit suficient de crocant blatul… Iar la jocuri se vedea ca nu eram atat de relaxata ca ceilalti, plus ca pierdeam la dans, uneori chiar in fata lui Mihai!!!

In fiecare zi, in drum spre birou, treceam pe langa pizzeria Domino’s Pizza de langa Piata Victoriei insa nu ma gandisem sa imi usurez munca cu o simpla comanda online. Iata ca au trecut anii, dar si acum oamenii se aduna la pizza party, de data asta comandate online.

Gasca si familia s-au marit, asa ca intr-o sambata am comandat cateva pizza, plus cateva specialitati de pui si salate. Pentru ca nu am mai comandat de mult pizza de la Domino’s Pizza, m-am bucurat sa descopar ca au si varianta half-half, prin care poti comanda jumatate de un fel si jumatate altfel. Asa ca pofticiosii nehotarati au acum aceasta optiune tare faina pizza half-half.

Asa ca aceasta pizza party a fost un adevarat festin, cu diversitate si efort putin din partea mea, yaay :). Mai ales tinand cont ca de obicei, dupa ce plecau cei dragi, aveam un munte de vase de spalat, plus tavi si nici acum nu am masina de spalat vasele…

Ma gandeam ca Pizza Extravaganzza ma va da pe spate, asa ca am luat o pizza intreaga si in rest pizza half-half din: Diavola si Rustica, Domino classic si Carbonarra,Vegetariana si Pizza de post, Texas bbq vita si Carnivora, Mexicana si Mediterraneo, Tonno si Chicken Bacon. Pizza Extravaganzza se lauda cu de toate: sos de pizza, mozzarella, vita, carnati, pepperoni, sunca, ceapa, ardei gras verde, ciuperci, masline si are pretul cel mai mare, de 33,5 lei.

Pizza Extravaganzza

Iar daca altii au fost impresionati de Extravaganzza, sincer nu ma asteptam, dar mi-a placut cel mai mult pizza Mexicana cu cativa jalapenos piscatori, sos de pizza, chorizo, bacon, sunca si mozzarella, care costa tot 28 lei. Mexicana, you had me at chorizo!
Iar a doua la tronul de favorite e pizza Tonno cu ton, sos de pizza, mozzarella, masline, ceapa si porum, la acelasi pret.

Dupa atatea feluri de pizza, trebuie sa recunosc ca am apreciat pizza Vegetariana, o pizza simpla, cu muuulte legume proaspete: ciuperci, mascline, ardei gras verde, rosii, porumb, ceapa, mozzarella si sos de pizza la 25 lei.

Unii spun ca e mai bine sa pregatesti tu pizza, ca stii ce pui in ea. Nu zic ca nu iese gustoasa pizza facuta in casa, insa mie nu mi-a iesit niciodata blatul atat de crocant ca cel de la pizzerie… Si-apoi iubesc forma rotunda de pizza, iar cand aveam mai multi invitati, cel mai des faceam pizza in tavile cuptorului, gatite pe rand… Asa ca feliile devin patratoase si pe langa asta pierzi bucuria deschiderii unei cutii. Efectiv nu mai ai parte de surpriza aceea cand deschizi o cutie de pizza si in sfarsit poti asocia mirosul ademenitor cu imaginea de pizza rotunda, umpluta cu ingrediente delicioase, colorate. Domino’s Pizza foloseste aluatul proaspat, iti poti alege si dintre 4 tipuri de blaturi de pizza, iar ingredientele sunt proaspete, le poti vedea si gusta!

Pentru ca imi era o foame de lup (asa nu!) cand am dat comanda online am adaugat la comanda si Domino’s pui: Chicken Special Bacon,Chicken Special Mediterranean, Chicken Special BBQ si Chicken Special Jalapeno, aripioare de pui, plus cartofi wedges si salate pentru cele care tin la silueta… Dar ce sa vezi, invitatii s-au infipt in pizza si desi aratau extraordinar, specialitatile de pui au ramas codase. Apoi cine a mai putut maca si pui a recunoscut… au fost extraordinar de aromate si satioase!

Ziceam ca nu e bine sa dai comanda la pizza cand esti cu foamea in gat, tocmai pentru ca risti sa comanzi mai mult decat e cazul. Asa ca eu am luat si cateva aperitive: Twisty Bread si Cheesy Bread. Daca Twisty Bread nu as mai comanda niciodata (desi erau aromate, baghetelele erau prea unsuroase), ei bine Cheesy Bread e usoara, moale, absolut geniala! Un blat proaspat, pufos, stropit cu ulei si acoperit cu mozzarella delicioasa, preferata maestrilor italeni, totul la numai 8.5 lei!

Si daca ai un pofticios, mare amator de dulciuri, am ales si cate un desert, asa ca Cinna Stix au fost ok, crocante, dar eclipsate prin comparatie de Choco Pie – foietajul umplut cu crema de ciocolata si acoperit de zahar pudra. Invingator prin excelenta e preferatul meu, Soufleul de ciocolata – la prima vedere nu te cucereste aceasta briosa de ciocolata, insa miezul i se topeste intr-o crema de ciocolata extraordinara-, cel care a costat 8 lei.

Daca in mod obisnuit gateam mult, iata ca si acum am comandat mai multa mancare decat trebuia, dar toti s-au bucurat ca au avut feluri noi de incercat… Asa ca daca va ganditi cum arata un mic dejun de duminica in fata noului episod al serialului favorit, iata ca o comanda rapida de aripioare, chicken kickers cu cartofi wedges si salata italiana sau Domino’s e o idee tare buna! Dar destul despre weekendul meu, voi cum va distrati cu prietenii in weekend?

Dupa ce am dat comanda online, unde am cascat ochii la promotii si m-am bucurat chiar de reducerea de pana la 35%, am descoperit si aplicatia mobila Domino’s Pizza, asa ca am descarcat-o, incantata fiind de acel Tracker de pizza. Daca ti-e foame, fii sigur ca vei arunca un ochi sa stii exact unde e prada, pardon pizza ta…

Domino’s Pizza chiar m-au surprins placut, au facut livrarea foarte repede, mai repede chiar decat ma asteptam, m-am bucurat de transportul gratuit si iata ca am avut destul timp sa fac cateva poze cu savuroasele ingrediente de-aproape.

Pentru mine, comanda la Domino’s Pizza a fost experienta prin care acum stiu ca ma pot bucura cu adevarat de petrecerile si vizitele prietenilor fara prea multe griji si planuri facute inainte. Si in plus m-am bucurat ca au atatea locatii, unul chiar aproape de mine – sunt 12 Domino’s Pizza in Bucuresti si inca 7 in tara, in Ploiesti, Targoviste, Pitesti,Brasov, Sibiu, Giurgiu, Valcea. Tu ai comandat de la Domino’s Pizza, ce ti-a placut?