NC250
Retelistica

TP-LINK completeaza gama de camere IP cloud cu modelul NC250

NC250

TP-LINK a adus in Romania cea mai noua si mai performanta solutie din gama camerelor de supraveghere IP, modelul NC250.
Camera are un design compact si ofera conexiuni prin cablu si/sau wireless N 300Mbps, pentru a transmite in timp real, fara intreruperi, continutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are si functie de range extender, astfel incat sa ofere o acoperire optima a retelei wireless in orice colt al locuintei. Camera filmeaza HD, oferind imagini clare, pe timp de zi si de noapte, cu ajutorul tehnologiei Night Vision, care asigura vizibilitate optima in intuneric pana la o distanta de sase metri.

Tehnologia de compresie video avansata H.264, care reduce cu pana la 80% dimensiunea fisierelor video fara a le altera calitatea, asigura transmiterea de imagini la rezolutie HD pe tablete si smartphone-uri.

Camera se instaleaza foarte usor pe laptop sau pe smartphone cu ajutorul aplicatiei tpCamera , in timp ce serviciul TP-LINK Cloud permite vizionarea in timp real a imaginilor, indiferent de locatie.

In cazul detectarii miscarii sau zgomotelor, camera trimite automat notificari pe e-mail sau FTP. Pe langa performanta video HD, NC250 ofera streaming audio foarte bun cu ajutorul microfonului incorporat, fiind foarte potrivita pentru supravegherea locuintei pe timpul vacantelor, sau in utilizarea de zi cu zi pentru monitorizarea copiilor aflati in grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri. Camera NC250 este deja disponibila in magazine la pretul recomandat de 290 de lei (TVA inclus).

80x60

TP-LINK a anuntat, de asemenea, disponibilitatea in Romania a routerului wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suporta atat conexiune la Internet prin fir, cat si prin intermediului unui SIM, fiind o solutie completa, potrivita oricarui scenariu. Utilizarea routerului cu SIM 4G LTE asigura o retea wireless stabila si rapida, ce suporta rate de transfer 4G de pana la 150Mbps.

A doua optiune de conectare la reteaua Internet este utilizarea portului WAN si crearea unei retele wireless N capabile sa realizeze conexiuni de pana la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, de la modemuri de cablu, la modemuri de fibra optica si modemuri DSL. Routerul dispune de doua antene wireless interne si doua antene 4G LTE externe detasabile, pentru conexiuni wireless stabile si o acoperire extinsa. Pretul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 de lei (TVA inclus).