Canon imageFORMULA CR-190i II FSL
Telefoane Mobile

Canon a lansat patru noi scanere pentru cecuri

Canon imageFORMULA CR-190i II FSL

Canon a lansat patru noi scanere pentru cecuri din gama imageFORMULA, seriile CR-190i II si CR190i II UV.Aceste aparate de inalta performanta extind gama Canon de scanere pentru cecuri si ofera optiuni mai ample pentru banci, comercianti si institutii financiare ce sunt interesate de viteza de lucru, fiabilitate si securitate sporita. Modelele CR-190i II si CR190i II UV sunt succesoarele popularei game de scanere pentru cecuri CR-190i.

Cu o inalta calitate optica Canon si un sistem durabil de alimentare cu hartie scanerele CR-190i II , minimizeaza erorile si asigura o desfasurare lina si precisa a tranzactiilor, la viteze de pana la 135, respectiv 190 de cecuri pe minut. Seria CR-190i II include si un dispozitiv incorporat de batut colile pentru a imbunatati fiabilitatea alimentarii, in special la scanarea unor cecuri de marimi mixte.

Pentru a preveni frauda, atat in front office (in zona de contact cu clientii), cat si in back office, aparatele capteaza si proceseaza automat atat informatiile despre imagine, cat si datele MICR, totul intr-un singur flux de lucru neintrerupt. Pentru imbunatatirea securitatii, modelele seriei imageFORMULA CR190i II UV sunt echipate cu o sursa de lumina UV ce permite prevenirea sofisticata a fraudei, captand atat imaginea obisnuita, cat si pe cea UV intr-o singura expunere.

Noile dispozitive pornesc de la succesul gamelor CR190i / CR190i UV si utilizeaza noile cartuse inkjet Canon (PG-445, PG-445XL, PG-545 sau PG-545 XL) pentru imprimarea andotarilor pe cecuri in timpul scanarii, atat in format text, cat si bitmap. Modelele gamelor CR190i II si CR190i II UV vor fi disponibile prin intermediul partenerilor acreditati Canon din intreaga Europa, incepand cu luna februarie.