Tablete

Krüger&Matz EAGLE 975 noua tableta cu procesor Intel Atom Z3736F

EAGLE975 (6)

Brandul polonez de IT&C, Krüger&Matz, intrat oficial anul trecut pe piata locala cu dispozitive de telefonie mobila și echipamente audio elegante, lanseaza o noua tableta din seria EAGLE. Este vorba despre EAGLE 975, tableta echipata cu procesor eficient Quad-core Intel® Atom™ Z3736F cu frecventa de ceas de 2.16 GHz si Intel HD Graphics. Produsul de ultima generatie iși va surprinde utilizatorii, nu doar prin eficienta sa, cat și prin calitatea excelenta a imaginii. Ecranul QXGA cu o rezolutie de 2048×1536 pixeli face ca simpla operare pe tableta sa fie o adevarata experienta.

Cu noua EAGLE 975, utilizatorul se poate bucura de o operare fluenta și eficienta datorita memoriei de 2 GB RAM, dar și memoriei interne de 16 GB, care poate fi extinsa cu 32 GB prin folosirea unui card de memorie. Totodata, tableta Krüger&Matz ruleaza cu sistemul de operare intuitiv Android 4.4 KitKat care vine in sprijinul utilizatorilor, permitandu-le acestora sa acceseze mii de aplicatii și jocuri.

EAGLE975 (1)EAGLE975 (2)Iubitorii jocurilor video vor fi uimiti de culorile intense și de claritatea ridicata a imaginii, acestea fiind garantate de ecranul QXGA cu o rezolutie de 2048×1536 pixeli. Matricea IPS asigura ca aceasta impresie nu se va schimba nici daca tableta va fi folosita intr-o zi insorita.

De asemenea, tableta este echipata și cu un SIM card. Acesta le permite utilizatorilor navigarea pe internet fara conectarea la modemuri aditionale externe. Iata de ce utilizatorii EAGLE 975 pot avea contact cu lumea intreaga, chiar și in lipsa unei conexiuni Wi-Fi. In plus, camera incorporata de 2Mpx, le permite oricand sa vorbeasca cu prietenii pe aplicatiile de tip video-chat, datorita imaginii foarte clare și naturale. Vizionarea unui film sau jocurile video se pot transforma intr-o adevarata experienta, daca utilizatorul folosește cablul miniHDMI pentru a conecta tableta la un TV cu ecran mare. Bluetooth 4.0 permite conectarea la dispozitive externe și de transfer de date de mare viteza. Nu in ultimul rand, EAGLE975 are incorporat un GPS, astfel incat utilizatorul sa gaseasca imediat locatia dorita.

EAGLE 975 impresioneaza nu doar prin mecanismul de functionare de inalta calitate, ci și prin aspectul tabletei. Este mai subtire și mai compact decat ceea ce exista pe piata de profil la momentul actual, avand un ecran la fel de performant ca al dispozitivelor de același tip, dar mai scumpe. Carcasa alba din aluminiu evidentiaza stilul elegant al tabletei. In plus, EAGLE975 nu ocupa mult spatiu in geanta sau in rucsac. Tableta este un ajutor de incredere oriunde te-ai afla, datorita bateriei care are o capacitate de 8000 mAh și poate asigura multe ore de munca neintrerupta.

Pret recomandat EAGLE 975: 899 RON