Tablete

Kruger&Matz lanseaza EDGE1082 – noua tableta pe Windows

Kruger&Matz EDGE 1082

Kruger&Matz lanseaza o noua tableta din seria EDGE, dedicata celor care sunt pasionati de sistemul de operare Windows. Noua tableta EDGE1082 este echipata cu un procesor eficient, quad-core Intel® Atom ™ Z3735F, cu o memorie de 2 GB RAM. Datorita ecranului IPS de 10 inch, claritatii sporite si rezolutiei de 1920x1200pixeli, noua tableta Kruger&Matz le asigura utilizatorilor o modalitate de lucru simpla si usoara, inclusiv atunci cand creeaza documente Office 365 Personal.

Kruger&Matz este in permanenta in contact cu utilizatorii de dispozitive electronice si incearca de fiecare data sa le ofere acestora produse inovatoare la preturi accesibile. Cresterea interesului pentru tabletele care utilizeaza sistemul de operare Windows a determinat compania sa-si extinda oferta produselor si sa vina in sprijinul utilizatorilor cu noi oferte. Noua tableta EDGE1082 este echipata cu procesor quad-core Intel® Atom ™ Z3735F cu frecventa de ceas de 1,33 GHz si Intel HD Graphics. Aceasta combinatie asigura fluenta in functionare si operare, chiar si atunci cand utilizatorul foloseste cele mai solicitante si dificile aplicatii.

Cea mai noua tableta din seria EDGE este ideala atat pentru intalniri business, cat si pentru munca de zi cu zi. EDGE 1082 are un sistem de operare Windows 8.1 si le ofera utilizatorilor un abonament pe o perioada de un an la Office 365 Personal. Toate datele si documentele importante pot fi salvate pe memoria interna de 32 GB, care poate fi prelungita cu 32 GB prin card microSD. Daca utilizatorii au nevoie de mai mult spatiu pentru stocarea informatiei, impreuna cu Office 365 Personal, acestia primesc, de asemenea, un TR de spatiu OneDrive.

EDGE1082

Pe langa microUSB si porturi MiniHDMI, EDGE 1082 are, de asemenea, portul USB 3.0, care creste semnificativ confortul de lucru, permitandu-le utilizatorilor conectarea la dispozitive externe de control si de salvare a datelor, de exemplu, pe un stick sau o unitate externa. In plus, datorita Bluetooth 2.1, tableta EDGE1082 ii ajuta pe acestia sa schimbe rapid fisiere prin conexiunea wireless. Modul Wi-Fi sau un modem 3G extern permite navigarea pe Internet. Totodata, noua tableta Kruger&Matz le ofera posibilitatea montarii rapide a unui modem 3G intern.

Pentru aceia care lucreaza de multe ori de la distanta, EDGE1082 se poate transforma rapid intr-un birou mobil – acest lucru este posibil datorita tastaturii speciale care poate fi atasata tabletei. Tastatura se poate instala usor, ca un stativ, si ofera un suport excelent pentru ecran, sporind confortul in timpul orelor de munca.

Bateria incorporata cu o capacitate de 7900mAh asigura un timp indelungat de utilizare a tabletei indiferent de tipul de utilizare: in timpul intalnirilor, calatoriilor sau acasa. In afara de functionalitatile superioare, EDGE 1082