Muzica
739 views 0 comments

Cum a fost concertul lui Julio Iglesias

by on May 20, 2016
 

Pana acum trebuie sa recunosc ca nu am ajuns la concertele lui Julio Iglesias. Ii stiam cele mai faimoase melodii, imi plac, insa nu pot sa zic ca sunt fan Julio…

Dar iata ca saptamana aceasta Julio Iglesias a venit din nou in Bucuresti si m-am gandit ca e o idee buna sa il ascult si Live.

Surpriza serii a fost Julio Iglesias JR, cel care a animat publicul in deschiderea concertului. Cu multa energie pozitiva si entuziasm, Julio Iglesias JR a coborat in public, a fost asaltat de doamne pentru selfies si a recunoscut ca e tare bucuros sa vina pentru prima data in Bucuresti.

Insa cea mai mare bucurie a fost cand Julio Iglesias a pasit pe scena. Parca simteai autoritatea unui mare artist, dar si respectul si entuziasmul fanilor adevarati.

Si atunci mi-am dat seama ca si daca nu esti un fan adevarat te cuprind emotiile cand ai in fata ta un artist care de decenii incanta oameni de pe tot globul.

Melodiile au fost cantate ireprosabil, iar pauzele dintre melodii au facut deliciul publicului. Julio Iglesias si-a amintit cat de surprins de primirea, iubirea romanilor a fost inca de la primul lui concert in Romania. Artistul a glumit referitor la varsta lui, a prezentat frumoasele backing vocals si chiar am cantat La multi ani Anastasiei una din cele 4 domnisoare senzuale, ba chiar a intrerupt melodia cand a auzit tipetele unui copil, pentru a intreba daca e totul in regula. A fost un schimb de energie extraordinar, am simtit pe pielea mea iubirea unui artist pentru publicul lui. Julio a spus ca iubeste Romania si ori de cate ori a venit cu mare drag, pentru ca simte ca o parte din inima lui e aici, de aceea artistul chiar a stat cu 30 minute peste timpul alocat.

Replica memorabila a lui Julio Iglesias la acest concert a fost:
“What a priviledge to be at my age here with you!”