Muzica
646 views 0 comments

15% discount la concertul lui Julio Iglesias

by on May 4, 2016
 

Julio Iglesias

A trecut si Sarbatoarea Pastelui. Pentru cine a fost cuminte a venit si Iepurasul, pentru cine nu, nu…

Dar Premium Booking isi doreste sa va faca fericiti pe toti, acesta fiind motivul pentru care incepand de astazi, 4 Mai, ofera o reducere de 15% la toate categoriile de bilete din cadrul concertului Julio Iglesias din 18 Mai,de la Sala Palatului.

Fermecator, charismatic, talentat, unicul Julio Iglesias revine intr-un concert extrordinar in Romania alaturi de fiul sau, Julio Iglesias Jr., promitand o noapte fierbinte.

Asa ca, profita acum de o reducere neasteptata oferita de organizatori si fa-ti intrarea catre o noapte plina de senzualtitate, de ritmuri latino atat de indragite.

Biletele sunt disponibile in reteaua HYPERLINK “http://www.eventim.ro” www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas, hypermarketurile Carrefour si benzinariile OMV), precum si pe site-ul si casa de bilete a Salii Palatului, dar si in reteaua HYPERLINK “http://www.bilete.ro” www.bilete.ro.

Ati retinut, da? De astazi, biletele la concertul lui Julio Iglesais din 18 Mai de la Sala Palatului sunt reduse cu 15%. Pana cand? Ce mai conteaza daca tu oricum vei fi primul care le va cumpara?