Lifestyle
762 views 0 comments

Mega Sărbători la Mega Mall: Târg de Crăciun, shopping night și spectacole pentru copii

by on December 1, 2016
 

mega-sarbatori-la-maega-mall-01

Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în Mega Mall! Centrul comercial celebrează cea mai frumoasă lună din an și le oferă clienților unele dintre cele mai speciale momente, în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Târg de Crăciun, spectacole interactive, ateliere de creație pentru copii, momente muzicale și Christmas Sales Weekend sunt doar câteva dintre surprizele de care se pot bucura toți cei care vor trece pragul centrului comercial în această lună.

Târgul de Crăciun pentru cadouri inspirate
Cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi se găsesc la Târgul de Crăciun, din cadrul Mega Mall. Târgul se desfășoară la nivelul -1 și aduce laolaltă creatori contemporani, producători tradiționali și artizani handmade care, prin talentul lor, le vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a surprinde persoanele dragi cu un produs 100% românesc.

Aceștia vor putea alege dintr-o varietate bogată de produse, de la decorațiuni handmade, ornamente pentru brad și aranjamente de Crăciun, vase din ceramică, lumânări de Crăciun, gablonțuri, fulare și papioane până la cutii de cadouri, hârtie de împachetat, accesorii din material textil, produse de beauty din ingrediente naturale, săpunuri 100% naturale din uleiuri vegetale pure și uleiuri esențiale și dulciuri delicioase (turtă dulce, cozonac, chec, pască, brioșe, cake pops, dulcețuri și sucuri de fructe, ciocolată cu diverse fructe, nuci și miere).

De 1 Decembrie, petrecem românește
Ziua Națională a României este marcată de Mega Mall printr-o serie de acțiuni în spiritul românesc. Ansamblul folcloric Doinița va încânta publicul cu un program folcloric inspirat din toate zonele țării și îi va invita pe cei dornici să li se alăture și să danseze hora, sârba, Perinița sau Brașoveanca. Atmosfera de sărbătoare va fi continuată de o solistă de muzică populară, care va susține un recital live format din piese de petrecere inspirate din întreaga țară. În plus, Mega Mall va surprinde participanții și va oferi 20 de coșuri Zimbria pline cu bunătăți pentru întreaga familie și 200 de cozonacei Sweet by MarVio.

Șezătoarea Foto le va oferi clienților ocazia unei amintiri pe care o vor putea împărtăși cu toți prietenii lor. Aceștia vor face fotografii îmbrăcați în piese de port popular, într-un decor inspirat din tradițiile românești, și toate fotografiile vor fi uploadate pe pagina de Facebook Mega Mall. Mai mult, pe parcursul zilei de 1 decembrie, se va desfășura o expoziție de costume populare autentice.

Doamnele și domnișoarele vor avea oportunitatea să se transforme într-o adevărată mândră de pe vremuri. Coafura de Mândră Faină este un serviciu de împletit în stilul tradițional românesc și va încânta clientele cu cele mai frumoase coafuri.

Mega Crăciun de poveste
Mega Mall a pregătit o serie de evenimente dedicate celor mici. În zilele 3, 4, 10, 11, 18, 21, 22 și 23 decembrie, în intervalul orar 17-20, la nivelul 2, copiii sunt așteptați să ia parte la activități care mai de care mai interesante: ateliere de creație în cadrul cărora vor confecționa clopoței, ghetuțe pentru Moș Nicolae, coronițe colorate și brăduți ornamentali, spectacole cu rățuște muppets, teatru de umbre, momente de dans pe anumite coregrafii, precum dansul fulgilor de nea, dansul Elsei și dansul lui Olaf, expoziții de picturi, karaoke și concursuri haioase.

Pe 10 decembrie, Moșul va ajunge în Mega Mall în sania sa roșie trasă de cei doi reni ai săi. Cu această ocazie, clienții vor avea marea surpriză să întâlnească doi reni adevărați. Alaiul lui Moș Crăciun, format din 4 actori însoțiți de instrumente muzicale, tobe și trompete, vor porni apoi prin mall pentru a anunța startul evenimentului. Începând cu această zi, până la finalul seriei de evenimente, micuții participanți vor avea parte zilnic de spectacole interactive cu tematica „Multumesc, Moș Crăciun!”, „Harta magică a Craciunului”, și „Sa salvăm Craciunul”.

Un weekend de reduceri
Christmas Sales Weekend debutează pe 14 decembrie cu evenimentul mult așteptat de Shopping Night, când magazinele partenere vor fi deschise până la ora 24:00. În plus, pe baza bonului de cumpărături emis după ora 22:00, fiecare client va primi gratuit o băutură. Nu vor lipsi nici promoțiile speciale oferite de magazinele din Mega Mall, iar atmosfera va fi întreținută de un Dj.