Concurs
626 views 0 comments

Soseta castigatoare in concursul #RomaniiDeseneazaCiserom se vinde online

by on June 27, 2016
 

expunere_magazin_online

La 2 luni de la lansarea concursului #RomaniiDeseneazaCiserom si mai putin de o luna de la desemnarea premiantilor, Ciserom anunta finalizarea executiei modelului castigator de soseta.Schita Good night, Teddy inscrinsa in concurs de Oana Banu a trecut pe rand prin toate etapele de productie, de la machetarea grafica, alegerea firelor potrivite, tricotare, controlul calitatii, pana la calcare, sortare si etichetare, ajungand in final in picioarele designerului lor si pe magazinul online shop.ciserom.ro.

“Fiecare nou model pe care il adaugam in colectia Ciserom este pentru noi un motiv de mandrie. De aceea, suntem bucurosi sa anuntam faptul ca cea mai apreciata schita de sosete inscrisa in concursul #RomaniiDeseneazaCiserom poate fi incaltata de designerul sau. Suntem o companie cu o traditie de aproape 90 de ani, dar suntem la fel de creativi si deschisi la noutate ca in prima zi. Am lansat acest concurs pentru ca ne-am dorit sa le aratam romanilor faptul ca pentru noi traditia este sinonima cu perfectionarea si expertiza, nicidecum cu conservatorismul. Prin urmare, am invitat tinerii sa dea frau liber imaginatiei si am vazut ca nu duc lipsa de asa ceva. Am fost impresionati de implicarea, creativitatea si dorinta lor de a trai experienta de designer pe care noi le-am propus-o si nu ne-a fost usor sa desemnam castigatorul. Votul publicului ne-a fost de mare ajutor, cu o pondere de 50% in decizia finala. Tocmai de aceea, nu ne oprim aici si promitem in continuare proiecte frumoase si creative. Totodata, ne dorim sa reusim sa cunoasca cat mai multi romani povestea din spatele sosetelor de Sebes si valorile in care credem – calitate, profesionalism, creativitate, competitivitate si multa, multa culoare” a declarant Ispir Constantin, Director General Ciserom.

Ciserom a demarat concursul #RomaniiDeseneazaCiserom in perioada 18 aprilie – 31 mai, prin care i-a provocat pe tinerii cu spirit creativ, pasionati de design, sa deseneze modelul de soseta cu care sa incalte o tara intreaga. In batalia sosetelor au intrat 33 de schite, validate conform regulamentului de concurs. Desemnarea castigatorului s-a facut prin cumularea votului publicului prin like pe Facebook si punctajul obtinut din partea comisiei de jurizare formata din 3 reprezentanti Ciserom, Mirela Bucovicean, fondator Molecule-F si un repezentant al agentiei de comunicare More than Pub.