Navitel
Alte gadgeturi

MGT aduce in Romania toate solutiile de navigatie NAVITEL

Navitel

MGT Educational, unul dintre principalii distribuitori IT&C din Romania, anunta parteneriatul sau cu NAVITEL.In cadrul evenimentului de ieri, NAVITEL a dezvaluit oferta pentru piata din Romania, precum si planurile viitoare pentru regiunea noastra. Astfel, compania aduce pe piata noastra intregul portofoliu, acesta incluzand sisteme de navigatie, atat software (pentru mobile) cat si produse stand alone, dispozitive DVR, tablete, precum si un nou produs 2 in 1 ce combina functionalitatile sistemului DVR cu cel de navigatie.

Din categoria dispozitive de navigatie offline, varful de gama il reprezinta modelul NAVITEL E700, un dispozitiv echipat cu un ecran tactil generos in dimensiuni (diagonala de 7”), o putere de procesare asigurata de un CPU Cortex-A7, tactat la 800 MHz, un sistem de operare prietenos si intuitiv(Windows CE), o stocare de maxim 32GB(slot SD) si o gama foarte mare de harti.

Hartile beneficieaza de update gratuit, cu o frecventa de cel putin 4 ori pe an, oferind utilizatorului informatii detaliate despre peste 5.000.000 puncte de interes, precum restaurante, farmacii, hoteluri, banci, benzinarii, magazine si atractii turistice.

navitel mr250

NAVITEL MR250

Acest dispozitiv face parte din categoria DVR, insa este unul putin mai special, datorita formei sale. Astfel, putem spune ca MR250 este o oglinda retrovizoare de tip “smart”, echipata cu capabilitati de inregistrare video si un afisaj IPS de 5”. Are in dotare doua camere, una frontala ce ofera un unghi de vizualizare de 160° si una retrovizoare ce poate acoperi un maxim de 85°. Poate inregistra in format FullHD la 30fps folosind ca si compresie formatul MOV, detine un senzor de detectie a miscarii ce functioneaza chiar si atunci cand masina este parcata, si are in dotare un senzor G care se activeaza atunci cand are loc un accident, salvand automat inregistrarea acestuia.

NAVITEL R600

NAVITEL R600

Este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand cauti un DVR, raportul pret-performanta fiind unul foarte bun. Dispozitivul vine echipat cu un senzor Sony Exmor R CMOS precum si o sticla optica de cea mai buna calitate. Ofera avantajul unui unghi de vizualizare panoramic, la 170 ° si poate realiza captura video la rezolutie FullHD. Regasim si aici un senzor G, precum si optiunea de a monta un card microSD de pana la 256GB.

Navitel RE900

NAVITEL RE900

RE900 poate fi considerat un dispozitiv unic in felul lui. Ofera atat functionalitati DVR, cat si pe cele ale unui sistem de navigatie si vine dotat cu cele mai noi tehnologii si optiuni NAVITEL(modul 3G, FM, Wi-Fi si Bluetooth 4.0).

Echipamentul ruleaza pe Android 4.4.2 KitKat si ofera un ecran tactil de 5”, procesor Quad Core tactat la 1300MHz, o memorie interna de 16GB, optiunea de extindere a spatiului de stocare cu pana la 64 GB(card microSD), inregistrare FullHD si un unghi larg de vizualizare la 140°.

Pentru navigatia offline, dispozitivul dispune de harti preinstalate pentru 43 de tari europene, Rusia, Belarus, Kazahstan si Ucraina. De asemenea, hartile includ cele mai recente informatii despre reteaua rutiera, baza de date SPEEDCAM, precum si un numar mare de puncte de interes.

NAVITEL T700 3G

NAVITEL T700 3G

Acesta este atat unul dintre cele mai noi dispozitive lansate de NAVITEL, cat si o tableta foarte puternica, dotata cu propriul sistem de navigatie. Pe langa un suport hardware performant, capabil sa sustina usor task-urile de navigare, noul echipament este dotat cu un ecran IPS de 7”, modul 3G(Dual SIM) pentru o conexiune stabila la internet in orice locatie, Wi-Fi si Bluetooth.

Software-ul preinstalat ofera functii de navigare avansate, precum indicatii vocale precise, alerte SPEEDCAM, mai multe tipuri de cautare, precum si rute demo. NAVITEL T700 3G este livrat cu harti preincarcate din 47 de tari, fiecare harta incluzand infrastructura rezidentiala si industriala, optiune de cautare a adreselor si retea rutiera detaliata cu indicatii despre directia traficului, intersectii, sensuri giratorii si alte informatii relevante.

Tota gama de produse NAVITEL este disponibila in Romania prin partenerii MGT Educational.

Navitel este unul dintre furnizorii de top din domeniul solutiilor de navigatie pentru industria auto. Compania, infiintata in anul 2006, sa specializat in dezvoltarea si productia software-ului de navigatie prin satelit si cartografie, oferind in momentul de fata harti pentru 84 de tari, precum si dispozitive de navigatie, echipamanete DVR si tablete. Filozofia de baza a companiei este de a avea o relatie apropiata cu utilizatorii si nu cu companiile, dorind sa ofere incredere si un suport complet partenerilor sai. Navitel Navigator ruleaza pe Android, iPhone / iPad, BlackBerry Q10 / Z10 / Z30, Windows Phone 8 / 8.1 / 10, Tizen si Windows CE, oferind o grafica 3D exceptionala si servicii de trafic in timp real.