Samsung A8 2018
Telefoane Mobile

Samsung a lansat noul model Galaxy A8 2018 cu camera frontala duala

Samsung A8 2018

Samsung a anuntat astazi lansarea celui mai nou dispozitiv din seria Galaxy A: Galaxy A8 (2018).

Noul telefon Galaxy A8 (2018) are o camera frontala duala, ecran Infinity Display si un design ergonomic uimitor care au fost inspirate de mostenirea si experienta de design specifica varfurilor de gama Samsung. Beneficiind de noi functionalitati, Galaxy A8 (2018) este mai elegant, mai practic si mai accesibil ca niciodata.

“Odata cu lansarea Galaxy A8, aducem utilizatorilor nostri functiile lor preferate de la smartphone-urile noastre varf de gama, precum ecranul Infinity Display si prima noastra camera frontala duala, cu Live Focus, din seria Galaxy A, deja cunoscuta pentru designul premium”, a declarat Junho Park, vicepresedintele Global Product Planning, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

“Galaxy A8 (2018) demonstreaza înca o data dedicarea noastra permanenta în ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor nostri, oferindu-le mai multe functionalitati pentru toate nevoile. “

Cu ajutorul camerei frontale duale de 16MP+8MP F1.9 si a camerei principale de 16MP F1.7 veti realiza selfie-uri luminoase, de o claritate impecabila, indiferent unde va aflati sau de activitatea pe care o desfasurati. Camera duala frontala este alcatuita din doua camere separate, astfel încat sa puteti comuta între cele doua pentru a realiza tipul de selfie dorit – de la fotografii de tip close-up cu fundalul, pana la fotografii de tip portret în care fundalul este redat cu o claritate a imaginii foarte buna. Cu functia avansata de Focalizare Live, puteti ajusta cu usurinta efectul bokeh înainte sau dupa realizarea fotografiei, pentru a crea imagini de înalta calitate.

Atat în timpul zilei cat si noaptea, camera perfomanta permite captarea de imagini clare, chiar si în conditii de luminozitate scazuta. Noul A8 va permite, de asemenea, sa va personalizati fotografiile cu optiuni distractive, precum posibilitatea de a adauga abtibilduri pentru selfie-uri sau de a accentua o extravaganta culinara cu modul Mancare.

Filmarile tremurate vor fi de acum istorie cu tehnologia de stabilizare a imaginii digitale (VDis) si cu functia suplimentara de Filmare accelerata. Puteti de acum crea clipuri video accelerate sau filmate cu încetinitorul care va permit sa înregistrati, sa prezentati si sa distribuiti experiente media chiar mai lungi decat în prezent.

În timpul vizionarii filmelor sau a utilizarii aplicatiilor de gaming, cel mai nou telefon Galaxy A a stabilit un nou standard pentru experiente de vizionare neîntrerupte si captivante. Ecranul Infinity Display merge dincolo de rama cu un raport de afisare de 18,5:9, astfel încat sa puteti vedea întreaga scena din film si sa va bucurati de o experienta cinematografica inedita. Ecranul mare este protejat pe ambele parti cu sticla ergonomica curbata. Rama metalica eleganta, curbele netede si senzatia confortabila la atingere ofera o experienta placuta de vizionare si o interactiune facila cu continutul telefonului. Galaxy A8 (2018) este disponibil în trei culori, negru, auriu si orchid grey, pentru a se adapta oricarui stil.

Noul telefon va va tine în permanenta la curent cu noutatile, prin intermediul afisajului Always On Display, care va permite sa aflati informatii dintr-o singura privire, fara a fi nevoit sa deblocati telefonul.

Oferind rezistenta la apa si praf IP68, Galaxy A8 (2018) poate face fata oricaror conditii de mediu de la umezeala, nisip si praf, fiind astfel potrivit pentru aproape orice activitate sau situatie. Galaxy A8 (2018) suporta card microSD pentru a va putea extinde capacitatea de stocare a dispozitivului cu pana la 256 GB si este primul dispozitiv din seria A compatibil cu Samsung Gear VR.

Galaxy A8 (2018) va fi disponibil pe piata locala în prima jumatate a lunii ianuarie 2018.