nokia 2
Telefoane Mobile

Nokia 2 a ajuns in Romania

nokia 2

HMD Global anunta ca terminalul Nokia 2 poate fi achizitionat de la partenerii din Romania la un pret recomandat de 519 RON.

Cu o durata de viata a bateriei de doua zile , Nokia 2 este construit ca sa ramana in functiune mult timp fata de alte smartphone-uri care necesita reincarcare. Cu toate acestea, impresionanta durata de viata a bateriei nu afecteaza parametrii performantei. Dotat cu platforma mobila Qualcomm® Snapdragon™ si un ecran de 5 inci de calitate superioara plus experienta unui AndroidTM pur, securizat si actualizat, terminalul Nokia 2 ofera tehnologia pe care va puteti baza zi de zi.

Libertatea de a face mai mult
Nu este vorba doar de capacitatea mare a bateriei de 4100 mAh, ci si de ecranul LCD de 5 inci LTPS HD care ofera o experienta vizuala excelenta, in conditii de consum redus de energie. Nokia 2 va ofera libertatea de a va bucura de o experienta continua de divertisment – de la materiale video HD si fotografii clare, cu un contrast ridicat, la cantece favorite, social media si navigare web – fara sa va faceti griji ca ramaneti fara baterie.

Dotat cu o camera principala de 8MP ce incorporeaza detectarea automata a cadrului si auto focus, terminalul Nokia 2 asigura realizarea unor instantanee memorabile in orice moment. Cu ajutorul camerei frontale de 5MP, puteti surprinde momentul din orice unghi. Intotdeauna veti dispune de capacitatea suplimentara de care aveti nevoie pentru amintirile pe care doriti sa le pastrati cu ajutorul slotului dedicat cardului de memorie si al posibilitatii de a incarca fotografii si materiale video fara limita (2) pe Google Photos.

Construit sa reziste oricum
Corpul zvelt al terminalului Nokia 2 este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu, in timp ce ecranul Corning® Gorilla® Glass este completat de policarbonat sculptat pe partea din spate ceea ce confera o senzatie excelenta, dar si constructie de calitate care se asteapta de la un smartphone Nokia.

Intotdeauna Android pur, securizat si actualizat
Smartphone-urile Nokia ofera intotdeauna experienta unui Android pur, securizat si actualizat si dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, dar fara preinstalari sau skins. Lansandu-se deja pregatit pentru Android Nougat si Android Oreo, terminalul Nokia 2 primeste actualizari lunare de securitate, astfel incat veti fi siguri ca detineti un telefon securizat si actualizat.

Rossen Petcov, Country Manager, Romania & Balcani, a spus: “Am creat un smartphone in care oamenii pot avea incredere fara a mai rationaliza durata de viata a bateriei atunci cand nu folosesc terminalul, astfel incat acesta sa dureze o zi intreaga. Fiecare element component al terminalului – de la ecran la baterie, de la chipset la designul sistemului – a fost construit ca sa extraga cat mai putina energie de la bateria dispozitivului, astfel incat fanii sa se bucure de un telefon cu durata mare de functionare.”

Nokia 2 va fi disponibil la operatori – Orange, Vodafone si Telekom- precum si in retail si online. Disponibil in variantele single SIM si dual SIM, initial in culorile Pewter Black si Pewter White, ulterior si in varianta Copper Black, Nokia 2 se va comercializa la un pret recomandat de 519 RON.