BenQ CineHome W1700 DLP
Videoproiectoare

BenQ CineHome W1700 DLP – primul proiector 4K UHD accesibil ca pret

BenQ CineHome W1700 DLP

BenQ a anuntat astazi lansarea proiectorului CineHome W1700 DLP, oferind pasionatilor de cinematografie un sistem home cinema 4K UHD HDR la un pret atractiv.In mod remarcabil, noul model W1700 ofera pe lânga un pret accesibil si o rezolutie 4K UHD de 8,3 megapixeli, precizie CinematicColor si un sistem HDR optimizat pentru proiectie, toate acestea pentru a oferi imagini de calitate, cât mai apropiate de realitate.

„W1700 aduce in casele oamenilor magia cinematografiei digitale 4K de pe marele ecran”, a afirmat Conway Lee, presedintele corporatiei BenQ. „ De acum, va puteti bucura de experienta incredibila a unor seri de film in 4K, cu imbunatatiri audiovizuale avansate si tehnologie HDR, la o un pret de achizitie cu adevarat remarcabil.”

Imagini 4K ce reproduc realitatea
Dotat cu o rezolutie de peste 8,3 milioane de pixeli, W1700 utilizeaza tehnologia revolutionara 0,47” single-DMD DLP pentru a oferi un design elegant si compact, ideal pentru locuinte, precum si un sistem optic 4K optimizat sa ofere precizie de ultima generatie si o reproducere fidela a culorilor, fara artefacte.

Performantele video 4K sunt completate de tehnologia High Dynamic Range (HDR)*, oferind prin intermediul modulului de optimizare automata a imaginii, o gama mult mai mare pentru nivelul de luminozitate si contrast, reusind astfel sa evidentieze acele detaliile fine ce contribuie la crearea unei experiente cinematografice. W1700 ofera proiectii de un realism uluitor si un suport complet pentru HDCP 2.2, cel mai nou standard pentru protectia la copiere a continutului 4K.
*Functia HDR suporta continut HDR 10.

Tehnologie CinematicColor si imbunatatiri ale experientei audiovizuale
W1700 foloseste tehnologia exclusiva BenQ CinematicColor si discul de culori RGBRGB pentru a indeplini cele mai inalte standarde din industrie, in ce priveste precizia culorilor. Cu o acoperire de peste 96% a gamei de culori Rec. 709 si o precizie Delta E<3, W1700 reproduce cu fidelitate continutul video pe care regizorii si l-au imaginat.

Performantele audio si video ale noului videoproiector sunt imbunatatite suplimentar prin tehnologiile CinemaMaster Video + si CinemaMaster Audio +. Chiar si spatiile modeste sunt transformate in sali cinematografice de talie mondiala, cu o imbunatatire a pixelilor pentru adaptarea la miscare, algoritmi de culoare sofisticati, o redare remarcabila a tonurilor pielii, precum si o prelucrare audio superioara ce ajuta la reproducere fidela a efectelor de bas si a notelor inalte.

Design adaptat unui stil de viata modern si o configurare usoara
W1700 are un design cu greutate redusa, profil elegant si un suport compact ce ii permite sa se integreaza perfect in orice decor. Dotat cu o corectie keystone automata si zoom de 1,2X pentru o adaptare rapida in orice spatiu, W1700 poate fi configurat rapid, fara complicatiile unei instalari dificile.

W1700 poate deveni rapid un proiector smart prin conectarea unei unitati dongle HDMI, precum BenQ QCast/QCast Mirror, Google Chromecast sau Amazon Fire TV Stick. Astfel, te poti bucura de emisiuni TV, filme, programe sportive si jocuri video pe un ecran cu o diagonala generoasa.

Dotat cu cea mai noua tehnologie DLP( Digital Light Processing ), utilizata in 90% din cinematografele digitale din lume, W1700 ofera o calitate de durata a imaginii, o precizie a culorilor si o claritate remarcabila .

Proiectorul Home Cinema W1700, cu tehnologie 4K UHD HDR, va fi disponibil in Europa la inceputul lunii ianuarie 2018, la un pret recomandat de 1.599 EUR plus TVA.