Sony BRAVIA OLED A1
Televizoare

Sony aduce in Europa televizorul BRAVIA OLED A1 4K HDR de 77″

Sony BRAVIA OLED A1

Sony aduce pe piata europeana televizorul Sony BRAVIA OLED A1 4K HDR cu diagonala de 77″. Televizorul OLED de la Sony – disponibil si in variantele cu diagonale de 55″ si 65″ – este va fi disponibil incepand cu luna Octombrie a acestui an.

Televizorul Sony BRAVIA OLED A1 4K HDR ofera o experienta imbunatatita de vizionare, datorita calitatii superioare a imaginii si nuantelor intense de negru redate de ecranul OLED. Procesorul de imagine X1 Extreme 4K HDR de la Sony extinde capabilitatile OLED de redare a imaginilor la calitate 4K HDR.BRAVIA A1

Televizoarele sunt compatibile cu tehnologiile HDR10, HLG si Dolby Vision (care vor fi adaugate printr-o actualizare de firmware pana la sfarsitul anului) pentru vizualizarea de continut HDR. Ca si in cazul modelelor cu diagonale de 55″ si 65″, modelul BRAVIA OLED A1 de 77″ este echipat cu prima tehnologie audio Acoustic Surface din lume, care transforma ecranul in difuzor, si are acelasi design inovator, care nu distrage atentia de la imagine.

Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, seria de televizoare BRAVIA OLED A1 4K HDR ofera o experienta vizuala imbogatita datorita nuantelor intense de negru, culorilor bogate si realiste, contrastului dinamic, imaginilor clare si a unghiului de vizualizare marit. Televizoarele BRAVIA OLED A1 4K HDR sunt compatibile cu Android TV care permite vizionarea de filme, emisiuni TV si a mii de aplicatii la domiciliu, facilitand descarcarea de continut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmari emisiuni si filme de pe Google Play Movies & TV™, Netflix, Amazon Video, YouTube si nu numai.