Sygic
Stiri

Sygic lanseaza functia de trafic in timp real pentru Romania

Sygic

Aplicatia de navigatie GPS avansata Sygic anunta azi faptul ca functia de trafic in timp real este disponibila pentru Romania.Functia de trafic in timp real reprezinta o parte foarte importanta a navigatiei, deoarece aceasta permite imbunatatirea traseului calculat pe baza situatiei actuale. Cel mai bun si cel mai rapid traseu catre destinatia soferului este optimizata in timp ce acesta conduce, pe baza informatiilor de trafic in timp real.

Conform raportului TomTom, Bucuresti are cele mai mari ambuteiaje din Europa. Anul trecut cetatenii au pierdut aproape 1 ora in fiecare zi in ambuteiaje. Sygic considera ca functia de trafic in timp real va ajuta soferii romani sa petreaca mai putin timp pe trasee.

Sygic GPS Navigation ofera informatii excelente legate de trafic, prin tehnologie TomTom Traffic cu date colectate de la peste 400 de milioane de soferi. Informatiile de trafic in timp real extrem de precise sunt actualizate o data la 2 minute, asadar utilizatorii vor sti intotdeauna unde este trafic si cat de mult va dura pana vor ajunge la destinatia lor finala. Datorita algoritmului sofisticat, aplicatia va gasi cea mai buna cale de a evita ambuteiajele prin sugestii automate de trasee mai rapide.

„Obiectivul nostru de a deveni cea mai avansata aplicatie de navigatie este tot mai aproape”, afirma Michal Štencl, CEO al Sygic. „Suntem extrem de entuziasmati sa aducem o experienta de navigatie si mai buna pentru Romania si sa facem condusul mai sigur si mai usor”.

Descrisa ca una dintre aplicatiile cele mai de succes din lume de catre BBC, in prezent Sygic este cu adevarat un lider in domeniul navigatiei. „Filosofia Sygic este aceea de a explora limitele navigatiei si suntem nerabdatori sa oferim utilizatorilor si mai multe instrumente si functii revolutionare pe parcursul anului 2017”.

Functia de trafic in timp real este disponibila pentru utilizatorii de dispozitive Android si iOS.