Alte gadgeturi

QNAP Audio Box transforma dispozitivul NAS intr-un sistem de karaoke

onap audio box

QNAP a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicatiei OceanKTV (aplicatia de karaoke pentru QNAP NAS) sa fie utilizata cu o gama larga de modele.QNAP Audio Box suporta doua microfoane dinamice de 6.3mm și se conecteaza la serverele NAS compatibile prin USB.

“Inca de la lansarea OceanKTV, ideea unui sistem karaoke, bazat pe NAS, a intrigat multi utilizatori” a declarat Marcus Yang, manager de produs in cadrul QNAP. “ Audio Box indeplinește cererea in creștere pentru OceanKTV, extinzând compatibilitatea cu o gama mai larga de modele QNAP NAS cu HDMI, permitând utilizatorilor sa se bucure de o experienta unica de divertisment pe care doar OceanKTV o poate oferi.”

Serverele NAS de la QNAP ofera o capacitate inalta pentru backup, cloud privat, partajarea informatiilor, multimedia, iar OceanKTV transforma unitatea intr-un sistem karaoke inovator, adaugând mai multa valoare, functionalitate și divertisment pentru utilizatori.

QNAP Audio Box suporta modelele din seriile: TS-x51, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TS-x53A, TS-x71 și TVS-x71T.

Unitatea NAS trebuie sa fie echipata cu minimum 4GB RAM pentru a rula aplicatia OceanKTV. Daca Audio Box este conectat la unitatea NAS ce dispune de conectori pentru microfon, numai doua microfoane sunt suportate pentru intrarea audio.

Tableta devine telecomanda pentru karaoke
Sistemul OceanKTV poate fi controlat cu ușurinta de pe o tableta, fiind disponibile aplicatii pentru iOS și Android™. Dispozitivul mobil conectat in aceeași retea cu serverul NAS poate accesa melodiile pentru karaoke. Pentru a afla mai multe despre OceanKTV, va rugam sa vizitati: https://www.qnap.com/solution/ocean-ktv/en/

QNAP Audio Box este disponibil in magazinul de accesorii QNAP.