Plantronics Rig 4VR
Alte gadgeturi

Plantronics a prezentat noua serie de casti pentru console

Plantronics Rig 4VR

Plantronics a prezentat castile RIG 4VR in cadrul Gamescom, care a avut loc in Koln, precum si noua serie de casti RIG pentru Xbox One si PS4.Cel mai nou membru al familiei Plantronics RIG este seria RIG 800, primele casti de gaming fara fir cu o durata de viata a bateriei de 24 h. Seria RIG 800 se alatura gamei RIG 4VR, primele casti din industrie create special pentru PlayStation VR. Ambele produse se inscriu in gama de solutii audio RIG, care include si seria RIG 500, disponibila pentru consola si PC si creata sa se adapteze la nevoile si preferintele gamerilor.

„La Plantronics intelegem cat este de important sa oferim gamerilor beneficii tangibile, care sa-i transforme in jucatori mai buni,” a declarat Gregory Morquin, Gaming Segment Manager in cadrul Plantronics. “Seria RIG 800 este conceputa pentru a asigura o performanta wireless superioara, precum si o combinatie neegalata intre timpul de joc, confortul si precizia oferite de aceste produse. Fiind si noi gameri, ne straduim sa dezvoltam produse pentru tot felul de stiluri si nevoi de joc. Acest lucru se reflecta in gama larga de casti RIG.”

Durata de viata de 24 ore a bateriei castilor RIG 800HS (pentru PlayStation 4) si RIG 800HX (pentru Xbox One) permite jucatorilor sa se concentreze pe joc, fara a-si face griji ca sunetul ar putea fi intrerupt. Bateria imbunatatita are si o functie de incarcare rapida care asigura 1.5 ore de joc dupa o incarcare de 30 minute.

Seria RIG 800 ofera unele dintre cele mai usoare casti de pe piata, proiectate pentru adaptabilitate si confort pe termen lung. Pernitele din spuma cu memorie le fac mai comode la purtare si sporesc izolarea fonica, oferind o experienta captivanta. RIG 800 are acelasi design configurabil ca si RIG 500, un model unic creat cu primul design modular din industrie.

Seria Plantronics RIG 800

• Performanta Audio: difuzoarele de 40 mm amplificate aduc sunetul la viata. Rezonatoarele de joasa frecventa intensifica basul si limiteaza distorsiunile. Monitorizarea microfonului permite controlul asupra nivelului si calitatii mesajului transmis, iar microfonul de anulare a zgomotului se asigura ca mesajul este auzit de colegii de echipa. Când discutia este finalizata, microfonul poate fi ridicat pentru a-l inchide.

• Comenzi precise: Potentiometrele cu dubla comanda de pe casca stânga ajuta la ajustarea rapida a balansului intre sonorul jocului si al discutiei, precum si volumul principal. Alegerea unei setari EQ poate izola tonurile inalte pure, le poate intensifica pe cele medii, poate scoate in evidenta basul cutremurator sau accentua vocea.

Plantronics RIG 4VR

Din pozitia de creator de casti de top pentru consumatori si competitii, Plantronics cunoaste valoarea pe care o are imersiunea audio in gaming, iar acest lucru se aplica cel mai bine realitatii virtuale. RIG 4VR este o solutie audio completa dezvoltata pentru PlayStation 4 cu cabluri interschimbabile care se pot folosi la controlerele fara fir PlayStation VR si DualShock 4 si va fi disponibila peste tot in lume de la data lansarii PlayStation VR in octombrie 2016.

• RIG 4VR are difuzoare de 40mm dotate cu rezonatoare de joasa frecventa pentru intensificarea basului, pastrând totodata acuratetea sunetului. Bratul detasabil cu microfon dezactivat prin ridicare se poate atasa atunci când castile se folosesc cu controller, pentru un sunet audio stereo captivant si convorbiri de o claritate exceptionala.

• Conectorul audio de 3,5 mm livrat cu RIG 4VR pentru PlayStation VR functioneaza si cu alte controllere pentru consola (inclusiv Xbox One), PC/Mac si dispozitive de gaming portabile si mobile, pentru un maximum de flexibilitate.

Plantronics RIG 600 si RIG 400

In aceasta toamna, gamei RIG 800 de casti concepute special pentru gameri i se alatura RIG 600 si RIG 400.

• RIG 600 sunt compatibile cu toate platformele de gaming si ofera o inalta fidelitate audio, balansand sunetele de bas fara distorsiuni cu medii si inalte vibrante; ele permit utilizatorilor sa auda mai multe detalii in timpul jocurilor sau cand asculta muzica

• Seria RIG 400 include modelul RIG 400HX creat pentru Xbox One si RIG 400HS pentru PlayStation 4. Ambele modele au volum inline si comenzi de mute, difuzoare de mare sensibilitate si microfoane detasabile cu anularea zgomotului ambiental.

Toate noile modele de casti vor fi disponibile la distribuitorii principali in perioada Q4 2016, cu exceptia seriei RIG 800, care va fi disponibila la inceputul anului 2017.