HyperX Cloud
Alte gadgeturi

HyperX Cloud super castile de gaming

HyperX Cloud

HyperX lanseaza castile de gaming HyperX Cloud. Castile HyperX Cloud au fost proiectate cu difuzoare mari pentru o experienta audio deosebita si un design care sporeste gradul de confort de-a lungul sesiunilor lungi de gaming.

“HyperX a colaborat cu producatorul suedez QPAD pentru a dezvolta castile Cloud, care combina calitatea sunetului cu design-ul confortabil, indiferent de lungimea sesiunilor de gaming. Rezultatul final este garantat, QPAD fiind renumit in toata Europa pentru perifericele sale”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria. “Suntem convinsi ca orele vor trece neobservate pentru gamerii care savureaza jocurile preferate folosind noile casti HyperX Cloud”.

Castile HyperX Cloud vin cu un design de tip “over-the-ear” care cuprinde intreaga ureche, ajuta la blocarea zgomotelor ambientale, conferind o experienta de gaming fluenta. Pernitele de velur incluse in pachet, cu care se pot inlocui cele de spuma, se vor dovedi deosebit de utile celor care vor sa beneficieze de sunetele clare de inalta fidelitate livrate de difuzoarele de 53mm, dar vor sa auda si ce se petrece in jurul lor. HyperX Cloud incorporeaza si un microfon detasabil, confectionat din aluminiu pentru durabilitate maxima.

HyperX Cloud_1

HyperX Cloud sunt compatibile atat cu PC-uri si PS4, cat si cu smartphone-uri si tablete. Acestea sunt castile oficiale ale Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming si Team Liquid. HyperX Cloud beneficiaza de fiabilitatea legendara a produselor HyperX si de doi ani de garantie. Castile HyperX sunt disponibile in oferta eMAG, pentru un pret de 449 RON.