LG G Watch cu Android Wear 800x470
Alte gadgeturi

LG G Watch vine cu Android Wear de la Google

LG G Watch cu Android Wear 800x470

LG a lucrat impreuna cu Google si azi a anuntat lansarea LG G Watch cu Android Wear, extensia naturala a platformei Android catre wearables – gadgeturi purtabile. LG G Watch va fi compatibil cu o gama larga de smartphone-uri Android si va prezenta informatii relevante, in timp util sau de fiecare data cand spui “OK Google”. Sintagma “OK Google” va activa asistenta din partea Google, vei putea pune intrebari, dicta mesaje sau gasi solutii.

LG G Watch cu Android Wear promite ca va oferi cea mai buna experienta Google, insa deocamdata nu se stiu foarte multe detalii si specificatii hardware. Ceea ce au putut confirma cei de la LG, a fost faptul ca s-a lucrat intes si indeaproape cu echipa Google inca din etapele initiale de dezvoltare pentru a se asigura ca LG G Watch se imbina perfect cu Android Wear. LG G Watch este al patrulea gadget LG dezvoltat in colaborare cu Google, fiind succesorul lui Nexus 4, Nexus 5 si LG 8.3 Google Play Edition si anunta intentia LG de a domina piata de gadgeturi portabile.

“Oportunitatea de a lucra cu Google pentru a realiza LG G Watch a fost ocazia perfecta pentru LG de a renunta la orice bariera atat in ceea ce priveste design-ul, cat si partea tehnica si de realizare a dispozitivului”, a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. El a mai adaugat”Cu LG G Watch, LG continua sa isi mentina standardele ridicate stabilite anterior in domeniul dispozitivelor ce pot fi purtate de consumatori, prin realizarea primului telefon-ceas 3G cu ecran tactil in 2009 si Prada Link in 2008. Suntem increzatori ca un dispozitiv bine conceput are potentialul de a domina piata de produse portabile smart.”

Vestea buna este ca Android Wear, noua platforma Google pentru wearables, va debuta pe un smartwatch LG – LG G Watch -, care urmeaza sa intre pe piata in al doilea trimestru din 2014.