Eveniment RENAULT OLIMPIC
Auto

Renault lanseaza editia limita Renault Olimpic

Eveniment RENAULT OLIMPIC

Renault Romania lanseaza editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio.In total, 450 de modele Renault – Kadjar, Captur si Clio vor fi diponibile la achizitia de catre publicul larg, incepand din aceasta zi. Totodata, medaliatii de la Rio vor fi recompensati cu autoturisme din editia limitata, prin parteneriatul dintre Renault si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitata Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentara si elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creata de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani.

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: ”Ma bucur sa anunt ca, alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, ii putem sprijini pe membrii lotului olimpic roman care vor face deplasarea la Rio in aceasta vara. Ne dorim ca, la finalul competitiei, Renault sa premieze un numar cat mai mare de sportivi medaliati la Jocurile Olimpice”.

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a adaugat: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania ne onoreaza si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri de a ramane in elita mondiala. Le multumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa Romaniei inaintea deplasarii la Rio si sunt sigur ca sprijinul acestora va contribui la continuitatea performantei sportivilor romani la Jocurile Olimpice.”

Galerie Foto Renault Olimpic – Captur

Modelele Kadjar, Captur si Clio din seria Renault Olimpic sunt comercializate in editie limitata, incepand de astazi si sunt disponibile publicului larg. Editia Renault Olimpic este formata din 150 de unitati Kadjar, 150 Captur si 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere”.

Galerie Foto Renault Olimpic – Clio

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleaca de la pretul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. In cazul Captur Olimpic, pretul porneste de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleaca de la pretul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

Renault Romania este partener oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman incepand din anul 2011. In urma cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliati la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

Galerie Foto Renault Olimpic – Kadjar