Huawei P9 lite
Telefoane Mobile

Huawei P9 lite este cel mai bun smartphone din categorie medie

Huawei P9 lite

Romanii care dispun de un buget de aproximativ 1200 RON, alocat pentru achizitionarea unui smartphone, pot opta pentru cea mai buna varianta disponibila pe plan local, care integreaza tehnologiile anului 2016.Cu un ecran Full HD de 5,2 inci, Huawei P9 lite este un smartphone performant, care ruleaza ultima versiune de Android si are un senzor de amprenta sigur si rapid. Plasat in partea din spate a dispozitivului, senzorul asigura securitatea tuturor datelor si le va permite utilizatorilor sa isi deblocheze dispozitivul usor.

In plus, noul model Huawei ruleaza Android 6.0 Marshmallow si dispune de interfata Emotion UI 4.1. Versiunea standard Huawei P9 lite, care se comercializeaza si pe plan local, este Dual SIM, iar conectivitatea oferita include tehnologia 4G. Bateria integrata in noul model Huawei are o capacitate de 3000 mAh, iar procesorul Octa-core HiSilicon Kirin 650 contribuie si el pentru ca exprienta de utilizare a produsului sa fie fara cusur.

Huawei P9 lite dispune de o camera principala de 13 MP, cu stabilizare optica a imaginii, care are rezultate foarte bune chiar si in timpul inregistrarii video. Mai mult, meniul camerei include Modul Profesional, in cazul caruia utilizatorii pot seta manual anumiti parametri, precum si functii speciale cum ar fi Light Painting sau Time-Lapse.

Astfel. pentru romanii care isi doresc un telefon cu senzor de amprenta integrat, ultima versiune de Android, camere foto performante si o baterie puternica, si care au la dispozitie 1200 RON pentru a-l cumpara, Huawei P9 lite reprezinta cea mai buna varianta pe care o poti alege din segmentul smartphone-urilor de categorie medie.