Monitoare

SE370 monitorul Samsung cu incarcare wireless pentru smartphone-uri

Monitor Samsung SE370

Samsung a lansat SE370, primul monitor din industrie cu functie integrata de incarcare wireless pentru telefoane mobile. Disponibil cu diagonale de 23,6 si 27 de inci, modelul SE370 ii ajuta pe utilizatori sa pastreze un mediu de lucru ordonat, inlaturand nevoia de cabluri si porturi de incarcare pentru telefoanele mobile. Monitoarele integreaza tehnologii avansate, care le ofera utilizatorilor experiente optime de vizualizare si de utilizare, calitate superioara a imaginii, perfomanta vizuala imbunatatita si un design elegant.

Monitorul Samsung SE370 este compatibil cu toate dispozitivele mobile care utilizeaza standardul de incarcare wireless Qi, dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC). Qi este una dintre interfetele standard cele mai raspandite la nivel global.

„Tehnologia ar trebui sa sprijine, nu sa fie un obstacol al unui stil de viata activ. Utilizatorii nostri se bazeaza tot mai mult pe dispozitivele mobile pentru accesul la informatie si pentru a interactiona unii cu altii.Contribuind la un mediu de lucru mai ordonat, ii ajutam sa se foloseasca de dispozitivele lor intr-un mod mai inteligent. Prin integrarea tehnologiei de incarcare wireless, noul monitor SE370 este mai eficient, mai usor de folosit si imbunatateste optiunile de conectivitate, fiind un punct important in istoria Samsung de lansare a unor premiere in industrie,” a declarat Seok-gi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics .”
Pentru confort sporit si functii multitasking, modelul SE370 integreaza porturile de incarcare disponibile pana acum pe alte ecrane intr-o singura zona circulara de incarcare wireless. Utilizatorii isi pot aseza acum dispozitivul pe suprafata de incarcare, iar procesul se face automat, fiind confirmat de o lumina LED care se aprinde atunci cand telefonul se incarca.

Fiind o solutie completa, modelul SE370 elimina nevoia de cabluri sau kit-uri de incarcare a dispozitivelor mobile, reducand astfel costurile si imbunatatind mediul de lucru al utilizatorilor.

Experienta de vizualizare confortabila si calitate superioara a imaginii
Dezvoltat petnru a fi folosit perioade lungi de timp, monitorul Samsung SE370 ofera o experienta de vizualizare confortabila. Modul cu functie de protectie a ochilor reduce efectele nocive pe care lumina albastra le are asupra ochiului uman si oboseala asociata cu aceasta, prin monitorizare si optimizare constanta a imaginii. In mod similar, functia flicker-free protejeaza ochii de oboseala cauzata de tremurul imaginii care apare la monitoarele standard.

Modelul SE370 asigura o experienta de vizualizare confortabila prin panelul performant Plane-to-Line-Switching (PLS). Panelul PLS le ofera utlizatorilor un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, precum si o calitate superioara a imaginii, claritate si culori puternice la o luminozitate de pana la 300 cd/m2.

Experinta de jocuri imbunatatita
Alaturi de functiile de imbunatatire a imaginii, modelul SE370 ofera o experienta de divertisment captivanta. Cu ajutorul tehnologiei AMD Freesync, monitorul sincronizeaza rata de refresh a ecranului cu rata cadrelor generate de placa grafica AMD a utilizatorului, pentru a reduce latenta si lag-ul in timpul sesiunilor de jocuri sau al redarii video.

In plus, timpul de raspuns de 4 milisecunde al monitorului permite urmarirea scenelor de actiune in cel mai fluid mod, fara efecte de bluring sau ghosting, in timp ce un mod unic optimizat pentru jocurile video poate fi activat prin simpla apasare a unui buton. Acest mod detecteaza schimbari si corecteaza imaginile blurate, imbunatateste culorile si contrastul pentru vizibilitate sporita.

Eficienta energetica si design elegant
Functia Eco Saving Plus a monitorului reduce luminozitatea ecranului pentru mai multa eficienta energetica. In plus fata de cele doua setari standard, o setare auto reduce consumul energie cu aproximativ 10%, bazandu-se pe luminozitatea partilor intunecate ale ecranului in modul auto on-screen display (OSD). Pentru un impact mai redus asupra mediului inconjurator, partea din fata a monitorului, suportul si circuitele sunt construite fara PVC.

Monitorul SE370 nu este doar un dispozitiv prietenos cu mediul, ci si unul elegant, ce ofera un aspect modern oricarui birou. O rama subtire si semi-transaprenta cu o nuanta albastruie incadreaza monitorul alb lucios, oferindu-i un aspect curat. Cu accente Samsung Touch of Color, suportul in forma de T ii ofera monitorului un aspect minimalist si rafinat.

Specificatii tehnice:

Model S24E370DL S27E370DS
Ecran Diagonala 23.6” (16:9) 27” (16:9)
Tip panel PLS
Rezolutie 1920×1080
Timp de raspuns 4ms
Luminozitate 250 cd/m2 300 cd/m2
Contrast 1000:1 (typical)
Unghi de vizualizare (H/V) 178°/178°
Design Culori Rama si suport : alb lucios /

C/R : White High Glossy cu ToC

Interfata 1 HDMI(1.4), 1 DP(1.2), 1 D-Sub
Compatibilitate SO Windows*, Mac
Functii Wireless Charging, Eco Saving Plus, Magic Bright, Magic Upscale, Game Mode, Eye Saver Mode, Flicker Free, FreeSync, Image Size