Samsung 850EVO
Hardware

Samsung a lansat SSD-urile 850 PRO si 850 EVO de 2TB

Samsung 850EVO

Samsung a lansat astazi unitatile de stocare de date (SSD) 850 PRO si 850 EVO cu capacitate de 2 TB.

Gama de SSD-uri Samsung cu tehnologia 3D Vertical NAND (V-NAND) cuprinde acum 20 de modele diferite, cu o gama larga de optiuni de capacitate, de la 120 de GB la 2 TB. Disponibile in 50 de tari, lansarea unitatilor de 2TB vine ca raspuns la cererea tot mai mare a consumatorilor pentru memoriile performante, cu capacitate mare de stocare.

„Cererea pentru SSD-uri cu capacitate de 500 GB si mai mare a crescut odata cu lansarea unitatilor Samsung cu tehnologie V-NAND. Lansarea SSD-urilor de 2 TB este un pas important in era solutiilor SSD multi-terabyte,” a declarat Un-Soo Kim, vicepresedinte senior, Branded Marketing Product, Memory Business, Samsung Electronics. „Vom continua sa ne extindem portofoliul de unitati SSD extrem de performante si sa oferim o noi experiente pentru utilizatorii din intreaga lume.”

Samsung 850PRO

Noile SSD-uri 850 PRO si EVO cu capacitate de 2 TB au aceleasi dimensiuni de 0,7cm intr-o carcasa de aluminium de 6,3cm, precum modelele anterioare. Echipate cu solutiile de cipuri avansate Samsung, incluzand 128 de chipuri de memorie NAND cu tehnologie pe 32 de straturi 128Gb 3D V-NAND, un controller imbunatatit MHX de mare performanta, cu suport pe capacitatea de 2TB si memoria cache 4Gb LPDDR3 DRAM pe tehnologia de 20nm ,modelele 850 cu capacitate de stocare de 2TB ofera cele mai bune performante si eficienta energetica din industrie. Cu o capacitate de stocare mai mare, atat expertii in domeniu, cat si utilizatorii obisnuiti se pot bucura de o experienta de utilizare mai buna, potrivita cerintelor tot mai mari de continut, cum ar fi editarea video si vizualizarea in format 4K UHD.

SSD-urile Samsung 850 PRO dispun de 10 ani garantie sau 300 TB scrisi, iar modele 850 EVO de 5 ani garantie sau 150 TB scrisi.

Odata cu lansarea modelelor 850 de 2 TB, Samsung isi va extinde portofoliul de SSD-uri cu tehnologie 3D V-NAND pentru a include modelele mSATA si M.2, pentru piata SSD-urilor extrem de performante.