HyperX FURY DDR4
Hardware

HyperX isi extinde linia de memorii FURY DDR4 cu frecventa de pana la 2666MHz

HyperX FURY DDR4

HyperX a anuntat extinderea liniei de produse de memorie cu HyperX FURY DDR4, disponibil in mai multe culori – rosu si alb – cu frecventa de pana la 2666MHz.HyperX este prima companie care le ofera gamerilor memorie plug and play, continuand dezvoltarea echipamentelor de gaming de top in industrie. Memoria FURY DDR4 vine cu optimizare pentru compatibilitatea cu procesoarele din seria Intel 200 si chipset-urile X9. In plus, compatibilitatea memoriei FURY DDR4 cu noul procesor AMD Ryzen a fost testata in laboratoarele HyperX de catre de partenerii HyperX, producatori de placi de baza.

„FURY DDR4 este cea mai populara memorie din seria DDR4, iar noile noastre produse ofera trei optiuni de culoare, astfel ca constructorii de PC-uri i specialistii hardware isi pot personaliza sau upgrada PC-ul in mai multe moduri”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria.

Performanta HyperX Fury DDR4 completeaza procesoarele Intel 2, 4, 6, 8 si 10-core, asigurand editare video rapida, randare 3D, gaming si procesare AI la mare viteza. Modulele vin cu un design elegant, low-profile, completand designul ultimelor placi de baza de la Asus, Asrock, Gigabyte, MSI si multe altele. Memoria DDR4 este testata si optimizata pentru compatibilitate si overclocking. Mai multe detalii legate de compatibilitate pot fi gasite pe site-ul HyperX, sau pe paginile web ale de partenerilor HyperX, producatori de placi de baza.

Mai multe detalii despre produsele de memorie FURY DDR4:
Optimizate pentru seria Intel 200 si chipset-urile X991
Compatibilitate testata pentru procesoarele AMD1
Upgrade DDR4 rentabil, de inalta performanta
Heat spreader elegant, low-profile, cu design FURY asimetric

Specificatii HyperX FURY DDR4

Heatspreader: FURY Negru, Rosu, si Alb
Overclocking: HyperX Plug and Play
Capacitati
Module Single: 4GB, 8GB, 16GB
Kit-uri de cate 2: 8GB, 16GB, 32GB
Kit-uri de cate 4: 16GB, 32GB, 64GB
Viteze de frecventa 2133MHz, 2400MHz, 2666MHz
Latenta CAS CL14, CL15, CL16
Voltaj 1.2V
Temperatura de operare intre 0°C si 85°C
Dimensiuni 133.35mm x 34.04mm

Noile module si kit-uri FURY DDR4 vor fi disponibile in toata lumea incepand cu martie 2017 prin reteaua de retail si outlet-uri e-tail HyperX. Memoria HyperX FURY DD4 vine cu garantie pe toata perioada de viata a produsului si serviciul pentru clienti si suport HyperX.