Gadgeturi,  Stiri

Gadgeturile Vonino sunt bune pentru toata familia

Vonino iMart QS

Vonino a facut o selectie de gadgeturi pe care le pot alege cu incredere familiile: de la dispozitive inteligente cu Android la un “computer de buzunar” sub forma unei tablete de 8 inci cu Windows 8.1, toate acestea sunt perfecte pentru utilizatorii care pretuiesc portabilitatea si pentru cei care inteleg ca grija pe care o are un copil pentru un gadget nu este la fel de mare pe care o are un adult.

In urma cu aproape 10 ani smartphone-urile aveau un pret destul de ridicat si investeau in astfel de dispozitive doar anumiti clienti. Din fericire, acestea au evoluat spre a fi adaptate mai multor stiluri de utilizare si acum sunt disponibile la preturi mai mici decat s-ar fi crezut posibil la mijlocul anilor 2000. Acum, nu mai este o surpriza ca un copil sa invete sa foloseasca un smartphone sau o tableta inainte sa treaca la calculatorul clasic, cum nu e o surpriza sa inlocuiesti televizorul din bucatarie cu o tableta plina de seriale preferate

Vonino Xylo S este un smartphone excelent pentru a-l invata pe cel mic cum se foloseste un telefon inteligent si de ce este acesta capabil. Totodata, cu camera de 5 megapixeli de care dispune acest dispozitiv copilul poate experimenta cu fotografia, isi poate imortaliza toate momentele interesante si amuzante din viata sa, iar aplicatiile pe care le poate instala il vor tine mereu in legatura cu familia. Telefonul ruleaza Android, are un ecran de 4 inci si suporta doua cartele SIM.

Vonino Xylo S

Vonino Otis QS este o tableta de 7 inci buna de pus in ghiozdanul proaspatului elev. Este un gadget potrivit pentru citit, vizionare de videoclipuri sau pentru gaming ocazional. Se conecteaza la Play Store pentru Android si astfel ii da acces utilizatorului la tot felul de aplicatii numai bune de incercat.

Vonino Otis QS

Vonino Epic E7 este o alta tableta de 7 inci cu plus de portabilitate si performanta crescuta. Are un ecran de 7 inci la rezolutie full HD, un procesor octa-core care poate rezolva orice sarcina si, mai important, dispune de conectivitate 4G pentru acces ultra-rapid la internet, cand nu vrei sa deschizi televizorul pentru a te uita la vreo emisiune, ci urmaresti serialul preferat pe tableta. De asemenea, ar putea fi foarte bine folosita pe post de GPS, actualizandu-si in timp real harta si dispunand de software care sa-ti arate mereu drumul cel bun. Camera de 8 megapixeli le permite utilizatorilor sa imortalizeze acele momente care trebuie pastrate o viata.

Vonino Epic E7

Vonino Argus QS este mai mare, dar si serveste altor scopuri. Pe ecranul sau de 10 inci, copilul poate urmari ultimul documentar necesar pentru scoala sau mama poate urmari serialul preferat. Tatal se poate relaxa urmarindu-si meciul preferat de fotbal, tenis sau handbal. Procesorul are patru nuclee si conectarea la Internet se poate face si prin cartela 3G. Tableta dispune si de o camera de 3,2 megapixeli pentru instantaneele nelipsite in familie.

Vonino Argus QS

Vonino iMart QS este un dispozitiv asa cum ne-am dorit mereu sa fie computerele: ultraportabil. Are un ecran de 8 inci la rezolutie HD, ruleaza Windows 8.1 si dispune de toate acele unelte care sporesc productivitatea. Vine la pachet cu suita Microsoft Office 365 Personal pentru documentele si prezentarile pe care le are copilul pentru scoala, iar prin aplicatia Skype pentru conferinte video tii legatura cu toate rudele si toti prietenii. Mai mult, este un dispozitiv care foloseste procesor Intel, 2GB memorie RAM si 32GB spatiu intern de stocare si, in plus, se conecteaza la Internet prin modemul 3G incorporat. Iar pentru aceasta tableta exista si husa M-Fly, care pune la dispozitia utilizatorului un mod usor de protectie, dar si o tastatura QWERTY completa.

Vonino Gyga QS este un smartphone cu ecran mare, de 5,5 inci, potrivit celor care vizioneaza filme pe telefon sau copiilor carora le pot fi instalate aplicatii speciale pentru scoala si dimensiunea display-ului se va dovedi un mare plus. Telefonul mai dispune de un procesor cu patru nuclee, are un spatiu intern de stocare de 8GB, care poate fi marit cu un card microSD, iar camera principala este de 8 megapixeli. Pentru mamele care prefera sa citeasca pe telefon, exista husa G-Cover, care ofera un mod mai usor de a tine dispozitivul, dar si o fereastra cu informatii esentiale cand este inchisa.

Vonino Gyga QS

Vonino Jax Mini este un smartphone cu dimensiuni mai mici, cu ecran de 4,7 inci, care poate fi si primul dispozitiv prin care copilul ia contact cu tehnologia. Ruleaza Android, are 1GB RAM, 8GB spatiu intern de stocare si are o camera de 8 megapixeli. Mai mult, telefonul este dual-SIM. Daca vrei sa-ti recompensezi copilul pentru performantele de la Evaluarea Nationala, acesta se poate dovedi un cadou inspirat.

Vonino Jax Mini