Logitech Bluetooth Adapter
Alte gadgeturi

Logitec Bluetooth Audio Adapter iti transforma boxele

Logitech Bluetooth Adapter

Logitech lanseaza noul Bluetooth Audio Adapter, dispozitiv care iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma boxele preferate intr-un sistem audio wireless pentru tableta sau smartphone-ul tau. Adaptorul audio compact beneficiaza de conectivitate Bluetooth multipoint si posibilitatea de a-l conecta pana la doua dispozitive cu o singura atingere.

“Smartphone-urile devin un device preferat de tot mai multi utilizatori pentru stocarea si auditia muzicii, iar acum, cu ajutorul adaptorului audio Bluetooth de la Logitech, poti asculta piesele preferate la boxele de la PC sau la sistemul home stereo”, spune Alexandru Mazilu, Retail Account Manager in cadrul Logitech Romania. “Setarile simple de care dispune dispozitivul face ca muzica sa fie redata wireless fara intreruperi de la smartphone-uri si tablete la orice sistem audio cu fir, pentru o experinta audio de calitate.”

Logitech Bluetooth Adapter 2

Tehnologia Bluetooth multipoint permite conectarea la doua device-uri simultan si poate transmite semnal audio de la oricare dintre ele prin apasarea unui buton, oferind astfel experienta ascultarii playlist-ului preferat pe smartphone sau a vizionarii unui film pe tableta. Cand dispozitivul este scos din aria de semnal, re-conectarea automata va ofera o experienta audio fara probleme.

Prin simpla atasare a adaptorului la boxe, folosind un cablu RCA analog standard sau un cablu de 3.5 mm, utilizatorul poate asculta si controla muzica prin intermediul unei conexiuni sigure de la o distanta de 15 m. Pentru a oferi o acustica de inalta calitate, adaptorul Bluetooth Logitech este acordat la nivelul impus de de laboratoarele Logitech, astfel ca, indiferent de provenienta sistemului audio, sunetul nu va fi compromis.

Logitech Bluetooth Adapter 3

Logitech Bluetooth Audio Adapter va fi disponibil in Romania din luna mai la un pret recomandat de 199 Lei.