Alte gadgeturi

Prin HTC Vive, HTC si VALVE si-au unit fortele in realitatea virtuala

HTC Vive_White

Prin HTC Vive, HTC promite sa transforme complet modul in care consumatorii interactioneaza cu tehnologia si cu lumea inconjuratoare. Totodata HTC Vive  anunta parteneriatul strategic HTC cu Valve pentru a lansa editia VR (Virtual Reality)  –  casca de realitate virtuala in  2015: pentru dezvoltatori editia VR va fi disponibila in primavara, iar pentru consumatori HTC Vivre va fi disponibil pana la finalul lui 2015.

HTC Vive imbina tehnologiile de monitorizare si` interactiune Steam VR cu designul HTC de renume mondial, stabilind un nou standard pentru o industrie care s-a straduit din rasputeri pana acum sa treaca dincolo de stadiul de concept.

HTC Vive ofera cea mai captivanta experienta a unei casti VR, cufundand utilizatorii in alte lumi intr-o clipa. HTC si Valve au introdus sistemul sistemul de urmarire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, prin care te poti ridica, merge prin camera si poti explora spatiul virtual, poti inspecta obiectele din orice unghi si interactiona cu adevarat cu mediul inconjurator. Stabilind un nou standard al performantei, casca dispune de grafica de cea mai inalta calitate, de o rata de 90 de cadre pe secunda si o fidelitate audio incredibila.

HTC introduce si noi controller-e wireless VR, care te vor ajuta sa te integrezi perfect in mediul tau virtual. Noile controller-e wireless HTC VR sunt pereche, si sunt suficient de versatile pentru a functiona cu aproape orice dispozitiv de experienta VR. Spre deosebire de controller-ele tipice de joc, HTC VR sunt simplu si intuitiv de folosit, permitand oricui sa se bucure la maxim de aceasta experienta.

HTC Vive  e ideal pentru gaming
Versiuni beta ale Vive Developer Edition au generat deja continut bogat de divertisment, semnat de companii de top din lumea jocurilor, cum ar fi Vertigo Games, Bossa, Barry–Fireproof, Dovetail Games, Wemo Labs, Google, Steel Wool Games si Owlchemy.

In timp ce uluitoarele experiente de joc sunt reprezentative pentru universul VR, potentialul aflat dincolo de jocuri este nelimitat. HTC si Valve se angajeaza sa realizeze o viziune mai larga pentru VR, avand in vedere o oportunitate reala de transformare a experientelor de zi cu zi. Calatoriile, participarea la un joc, intalnirile cu prietenii sau chiar mersul la cumparaturi nu vor mai fi la fel, iar pentru transformarea acestei viziuni in realitate, HTC lucreaza cu cateva dintre cele mai importanti creatori de continut din lume, cum ar fi Google, HBO, Lionsgate si National Palace Museum din Taiwan.

HTC Vive_Black

Cher Wang, presedinte HTC: “Rareori o companie are oportunitatea de a transforma pentru totdeauna modul in care oamenii interactioneaza cu lumea si comunica unii cu altii, dar exact asta ne propunem noi sa realizam impreuna cu Valve”.

Ken Birdwell, Valve: “Colaborarea noastra cu HTC este fundamentata de dorinta comuna a companiilor de a crea cea mai realista si completa experienta de realitate virtuala. Crearea unei comunitati de dezvoltatori de continut, prin Vive Developer Edition, este un pas important in atingerea acestui obiectiv.”

Cher Wang, presedinte HTC: “Vive creeaza o oportunitate captivanta pentru toti dezvoltatorii si creatorii de continut de a ne ajuta sa aducem in cotidian realitatea virtuala, cu o solutie completa care redefineste modul in care ne distram, comunicam unii cu altii, invatam si, in cele din urma, modul in care devenim mai productivi. HTC Vive este real, e aici si va fi gata inainte de inceputul anului 2016.”