Nucleum
Alte gadgeturi

CES 2018: Kingston Digital a lansat Hub-ul USB type C 7-in-1

Nucleum

Kingston a anuntat lansarea Nucleum, un hub USB Type C 7-in-1. Nucleum este hub-ul ideal pentru noile MacBook-uri, pentru ca ofera porturi USB-C si USB-A suplimentare, dar si sloturi HDMI si SD/microSD.

Nucleum, prin multitudinea de porturi, este creat pentru compatibilitate cu majoritatea accesoriilor, precum mouse-uri, tastaturi si chiar un monitor secundar. Dispozitivul ofera un plus de productivitate, pentru ca toate cele 7 porturi pot fi utilizate concomitent. Utilizatorii Nucleum pot porni un MacBook in timp ce, simultan, utilizeaza un hard extern si incarca un iPhone.

Interferentele electromagnetice pot aparea, uneori, intre porturile USB 3.0 (de pe orice device sau sistem) si dispozitivele WiFi, precum routerele sau mouse-urile si tastaturile wireless. Semnalul broadband emis de catre spectrul USB 3.0 poate influenta receiverii wireless care emit in frecvente 2,4 GHz, daca cele doua dispozitive sunt in apropiere. Aceste interferente sunt mult reduse in cazul Nucleum, datorita shielding-ului si amplasarii unice a porturilor. Ecranarea (shielding-ul) este amplasata chiar pe porturile USB, in timp ce porturile tip-A si tip-C sunt montate in parti opuse, in loc de a fi alaturate. Astfel este redusa posibilitatea unor interferente electromagnetice, iar asezarea porturilor USB creeaza un spatiu mai mare intre ele, pentru atasarea conectorilor de diferite marimi.

“Cererea de accesorii care sa permita folosirea mai multor dispozitive ce utilizeaza conectica de tip C este tot mai mare.”, spune Valentina Vitolo, Flash Business Manager – EMEA, Kingston. ”Ideea din spatele Nucleum a fost de a crea un hub portabil, usor de utilizat si care sa ofere o experienta de tip all-in-one pentru consumatorii aflati in permanenta miscare. Credem ca acesta este genul de dispozitiv pe care trebuie sa il ai mereu cu tine.”

Nucleum este disponibil, in acest moment, in Statele Unite si urmeaza sa fie lansat in Marea Britanie si alte tari din regiunea Asia-Pacific in primul semestru al anului. Are o garantie de 2 ani, suport tehnic in timp real si legendara fiabilitate Kingston. Pentru mai multe informatii vizitati www.kingstongo.com/nucleum.

Specificatii Nucleum:

• Mai multi pixeli – iesire 4K HDMI pentru notebook.
• Portabil – Dimensiunile mici fac ca acest hub USB-C sa poata fi luat oriunde
• Statie de creatie – Inregistrati, incarcati si editati filmarile oriunde sunteti, prin sloturile SD si microSD
• Compatibil – Nucleum este creat pentru a fi complementar oricarui MacBook
• Adaptor multiport – nu aveti nevoie de alte adaptoare, Nucleum le include pe toate
• Dimensiuni (fara cablu): 127mm x 45mm x 14.2 mm
• Dimensiuni (cu cablu): 276.4mm x 45mm x 14.2mm
• Greutate: 92,4g