HTC Vive
Alte gadgeturi

HTC VIVE editia pentru consumatori lansata la MWC 2016

HTC Vive

HTC a anuntat astazi, la MWC 2016, versiunea finala a editiei pentru consumatori a sistemului Vive de realitate virtuala.HTC Vive va costa 799 USD, pret ce include casca cu camera incorporata, doua controllere VR wireless, doi senzori de localizare, precum si cele 2 titluri VR. Continuand sa imbunatateasca lista de functii Vive, acest sistem complet Vive, dezvoltat de Steam VR, introduce inca o inovatie tehnologica – Vive Phone Services.

Vive Phone Services iti permite sa ramani conectat la lumea reala fara a iesi din lumea virtuala, demonstrandu-si abilitatea de a imbina ambele realitati fara a pierde contactul cu vreuna dintre ele. Sistemul creeaza o realitate hibrid ce deschide o intreaga lume de oportunitati atat pentru consumatori cat si pentru companii, oferindu-ti posibilitatea de a raspunde apelurilor primite si ratate, de a primi mesaje text si de a trimite raspunsuri rapide, precum si de a verifica evenimentele programate din calendar, direct prin intermediul castii.

Varianta Vive pentru constumatori imbunatateste functiile introduse prin Vive Pre, cum ar fi actualizarea controllerelor wireless si o camera video frontala, dezvoltarea unei curele pentru cap imbunatatite, ce ofera o mai mare stabilitate, si un mai bun echilibru datorita design-ului optimizat al cadrului. In plus, casca are un sistem vizual imbunatatit, cu un display mai clar, pentru o senzatie mai captivanta.

Cu peste 40 de experiente disponibile la lansare, editia pentru consumatori va veni si cu doua experiente VR complet dezvoltate, pentru a te introduce in lumea VR:

• Job Simulator: The 2050 Archives, realizat de Owlchemy Labs: Intr-o lume jucausa, in care robotii au inlocuit toate locurile de munca ale oamenilor, poti intra in ‘Job Simulator’ sa inveti ce insemna sa ai un loc de munca.
• Fantastic Contraption, realizat de Northway Games: Imagineaza-ti ca mergi pe o insula inverzita care pluteste in aer, construiesti manual o masinarie de marimea unui cal si apoi o lansezi.

Insa nu este vorba doar de jocuri. Pe langa aceste titluri de lansare, HTC lucreaza cu dezvoltatorii pentru a favoriza crearea de continut care sa cuprinda sectoare multiple, cum ar fi cele de divertisment, retail, educatie, design, sanatate si autovehicule.

Editia Vive pentru consumatori va fi disponibila pentru precomanda incepand cu 29 februarie, procesarea precomenzilor si disponibilitate comerciala deplina incepand cu 1 aprilie. Integrarea SteamVR in acest pachet asigura actualizarea tuturor echipamentelor Vive cu cele mai noi functii.