Samsung Gear Fit cu curea interschimbabila
Accesorii Telefoane Mobile,  Alte gadgeturi

Samsung Gear Fit e numit The Best Mobile Device la MWC 2014

Samsung Gear Fit cu curea interschimbabila

Samsung Gear Fit abia a fost lansat si iata ca a primit premiul The Best Mobile Device la MWC 2014! Samsung a lansat bratara smart Samsung Gear Fit in cadrul evenimentului Unpacked 5, de saptamana trecuta, alaturi de Samsung Galaxy S5, smartwatch-ul Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo.

Dintre toate gadget-urile noi anuntate la Mobile World Congress 2014 bratara Samsung Gear Fit a atras cea mai mare atentie tocmai pentru ca imbina punctele forte ale unui smartband cu cele ale unui smartwatch. In ultima zi a targului Mobile World Congress 2014 din Barcelona, Samsung Gear Fit a primit premiul “The Best Mobile Device” acordat de GSMA, organizatorul targului.

Gear Fit este un gadget interesant cu un ecran curbat de 1.85-inch Super AMOLED care se conecteaza cu usurinta la dispozitive Galaxy si combina functionalitatea unui smartwatch cu cea a  unei bratari de fitness. Cu ajutorul Gear Fit vei avea posibilitatea de a primi in timp real alerte pe bratara cum ar fi: apeluri, e-mail-uri, mesaje sau alte notificari importante de pe smartphone-urile Samsung Galaxy.

Samsung Gear Fit

Bratara Gear Fit e echipata cu un senzor care monitorizeaza ritmul cardiac si un program de fitness personalizat care ofera in timp real recomandari si sfaturi de antrenamente conform propriilor nevoi.

Noul Samsung Gear Fit va fi disponibil in diferite nuante: Black, Orange si Mocha Grey, dar si in diferite variante de curele lansate de designeri, conform celor spuse in cadrul lansarilor Unpacked 5.

Samsung Gear Fit-GSMA(1) Samsung Gear Fit-GSMA(3)