MediaPad X1
Accesorii Telefoane Mobile,  Telefoane Mobile

MWC 2014 – Huawei a lansat MediaPad X1 si bratara TalkBand B1

MediaPad X1

Huawei a lansat in cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona phablet-ul MediaPad X1 si bratara TalkBand B1.

HUAWEI MediaPad X1 combina functionalitatea unui smartphone si a unei tablete cu conectivitatea 4G.  Cu un corp compact realizat dintr-un aliaj de aluminiu ce cantareste doar 239 grame si doar 7,18 mm grosime, HUAWEI MediaPad X1 este considerat cel mai subtire device de tip phablet 4G Cat4 din lume.

MediaPad X1 dispune de tehnologia de control si adaptare a luminozitatii continutului afisat pe ecran la mediul in care este folosit dispozitivul (CABC), dar si de nivele de luminozitate de 515 niti, care promit o claritate vizuala excelenta chiar si in bataia directa a razelor soarelui.

MediaPad X1 este dotat cu procesor quad-core Kirin910 de 1.6 GHz si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean iar bateria de 5000 mAh ofera o a autonomie 21 zile in modul standby si de mai mult de cinci zile de vizionare de filme si navigare pe Internet.
Functia “Super Decode Media Files” are rolul de a face diferenta intre diferitele tipuri de fisiere astfel incat transmiterea fisierelor media sa nu utilizeze multa energie.

Phablet-ul MediaPad X1 este dotat cu o camera principala de 13MP cu un obiectiv Sony Exmor R incorporat care ofera posibilitatea de fotografiere panoramica si include motorul IMAGESmart pentru auto recunoasterea scenei. Camera frontala de 5 MP a phablet-ului MediaPad X1 permite utilizatorilor previzualizarea imaginii, 10 niveluri de retus facial si functia de fotografiere hands-free, cu activare vocala.

Continutului media se poate distribui pe Facebook sau WeChat iar datorita functiei Voice Photo se poate inregistra un clip audio de 10 secunde, suprapus peste o fotografie. Nu in ultimul rand, filtrul infrarosu IR permite realizarea unor fotografii sau clipuri video chiar si atunci cand cadrul este slab iluminat.

Galerie foto Huawei Phablet MediaPad X1

HUAWEI TalkBand B1 este un dispozitiv hibrid de tip “talk and track” ce include conectivitate imbunatatita prin realizarea de apeluri cu ajutorul unei conexiuni wireless si monitorizarea activitatii zilnice a utilizatorilor aflati in miscare sau repaus. TalkBand B1 dispune de o baterie de 90 mAh care rezista pana la sase zile fara a fi necesara incarcarea lui si are nevoie de doar doua ore pentru a se incarca, prin intermediul unui cablu USB, iar insotit de un dispozitiv wireless Bluetooth 4.1 pentru ureche permite pana la sapte ore de utilizare continua a functiei de apelare si include un ecran OLED flexibil de 1,4 inch.

TalkBand B1 suporta apelurile wireless realizate de pe dispozitive care utilizeaza sistemele de operare Android 2.3 + , iOS 5.0 + , sincronizand informatiile usor prin NFC.

TalkBand B1 monitorizeaza atat activitatile utilizatorului inclusiv numarul pasilor facuti, kilometrii parcursi si numarul de calorii consumate. De asemenea, inregistreaza durata si calitatea somnului, incluzand o alarma inteligenta si functii care monitorizeaza momentele de odihna.

TalkBand B1 este realizat din materiale hipo-alergice, anti UV si rezistente la transpiratie, ceea ce previne decolorarea si deteriorarea produsului.

Usor de purtat la incheietura mainii, cu un design rotund si modern, TalkBand B1 are o greutate de 26 grame si o latime de doar 14,6 mm. Dispozitivul pentru ureche are o greutate de 9,4 grame si este asezat in interiorul bratarii, in siguranta, fiind extrem de usor de scos in momentul in care este necesara folosirea lui.

HUAWEI MediaPad X1 va fi disponibil in variantele de culoare negru, alb, roz inchis si deschis, in China, Rusia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Japonia si America Latina incepand cu luna martie 2014.

HUAWEI TalkBand B1 va fi disponibil in variantele de culoare negru, gri, alb, galben, albastru si rosu in China incepand din luna martie 2014, iar apoi in Japonia, Orientul Mijlociu, Rusia si Europa de Vest incepand din trimestrul al doilea al anului 2014.