moto 360
Accesorii Telefoane Mobile

Moto 360 primul smartwatch Motorola cu Android Wear

moto 360

Daca ieri LG anunta primul lor smartwatch – LG G Watch – care va rula pe Android Wear, Motorola este cel de al doilea producator care a anuntat ca va lansa primul sau smartwatch numit Moto 360 cu noul sistem de la Google – Android Wear.

Considerat un “ceas modern” smartwatch-ul Motorola Moto 360 e conceput la fel ca ceasurile clasice si este facut din materiale premium. Cu noul SmartWatch Moto 360 ai acces la informatii in timp real, iar alertele si notificarile sunt afisate subtil, atunci cand este necesar.

Printr-o rasucire din incheietura mainii, poti vedea ce email-uri ai primit, cine te suna sau la ce ora ai stabilita urmatoarea intalnire. Datorita lui Android Wear ceasul inteligent Moto 360 ofera toate caracteristicile care le are de oferit Google Now.

Moto360 se bazeaza pe functiile de control vocal oferite de Google Now, adica prin simpla rostire a cuvantului “Ok, Google” va fi activat seviciul de comenzi vocale si vei putea pune intrebari.

Fosta companie detinuta de Google, Motorola a anuntat ca SmartWatch-ul Moto 360 va fi disponibil intr-o varietate de stiluri la nivel global, din vara lui 2014, incepand cu Statele Unite. Moto 360 a fost prezentat in doua variante: o varianta cu o curea din piele si o alta varianta cu o curea din metal.

moto 360 gray leather moto 360 silver metal

Cu toate acestea, Motorola nu a specificat ce pret va avea noul smartwatch Moto 360. E primul smartwatch cu ecran rotund, care aminteste de ceasul clasic si totusi imbina designul cu tehnologia de ultima generatie….

In sfarsit Motorola ne-a captat atentia cu un gadget genial! Asteptam si noi detalii despre Moto 360 si revenim cu detalii.

Voua va place noul smartwatch Motorola?