Oppo Find 7
Telefoane Mobile

Oppo Find 7 va avea o camera de 50 MP

Oppo Find 7

Oppo Find 7 e numele de cod pentru primul smartphone cu display 2K. Cu totii l-am asteptat inca de la inceptul lui 2014 si acum iata ca Oppo ne pregateste cu teasere pentru lansarea lunii – primul smartphone cu display 2K – Oppo Find 7.

Oppo Find 5 a fost primul smartphone cu ecran Full HD lansat de producatorul chinez Oppo. Iar la CES 2014 cei de la Oppo au sperat ca vor fi primii care vor anunta un smartphone dotat cu ecran cu rezolutie 2K, dar lucrurile nu au mers conform planului si lansarea lui Oppo Find 7 a fost amanata.

Intre timp, zvonurile au continuat sa se raspandeasca pe internet. Ca si alte smartphone-uri de top Oppo Find 7 a fost subiectul a numeroase teasere, iar acum o fotografie a aparuta pe internet sugereaza ca noul smartphone de la Oppo va integra o camera foto de 50 de megapixeli.

Oppo Find 7

Daca analizam imaginea aparuta pe internet, din datele EXIF se poate vedea ca numele smartphone-ului cu care a fost facuta poza este chiar OPPO Find 7.

Tot astazi Oppo a pus pe internet o noua imagine care confirma existenta a doua versiuni ale lui Oppo Find 7. Modelul 2K va avea un procesor Snapdragon 801 la 2.45 GHz in timp ce modelul cu display Full HD un procesor Snapdragon 800.

oppo find 7

Pana acum stim sigur ca Opus Find 7 va fi lansat pe 19 martie in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Beijing unde vom afla mai multe detalii.
Asemeni marilor jucatori de pe piata smartphone-urilor de top, cu teaserele si aceasta lansare Oppo isi revendica un loc printre cele mai bune branduri de telefoane de ultima generatie.

Oppo Find 7 se anunta a fi un competitor de temut pentru smartphone-urile deja anuntate pentru 2014. Cu camera foto de 50 MP, Oppo Find 7 il detroneaza pe Nokia Lumia 1020 si devine telefonul cu cea mai buna camera foto, iar ultimul lansat, Samsung Galaxy S5 va fi si el pus in umbra de display-ul 2K anuntat de Oppo.

Pana se va lansa Oppo Find 7, iata cateva detalii despre ultima lansare Oppo –  smartphone-ul Oppo N1 – telefonul cu camera foto rotabila si o galerie foto cu Oppo Find 5: