E-Boda Izzycomm Z70
Tablete

Izzycomm Z70 primul model cu conectivitate 3G lansat de E-boda

E-Boda Izzycomm Z70

E-Boda a lansat Izzycomm Z70, primul model cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta Izzycomm Z70 integreaza un display LCD de 7 inch cu o rezolutie de 800×480 pixeli si este echipata cu un procesor MT8377 Dual Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 512 MB, spatiu de stocare intern de 4GB (putand fi extins prin slotul microSD pana la 32GB), GPU PowerVR SGX 531 si ruleaza sistemul de operare Android 4.1. Pe partea din fata tablea Izzycomm Z70 este dotata cu o camera de 0.3 MP pentru apeluri video prin Skype iar pe spatele tabletei se afla o camera foto de 2MP. Cu o grosime de 11.3 mm si o greutate de 350 g, tableta Izzycomm Z70 este foarte usor de utilizat atunci cand te afli in miscare. De asemnea conectivitatea la internet este realizata prin modulul 3G si Wi-Fi.

„Am ales sa integram conectivitatea 3G intr-un model de tableta cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor nostri mai multe posibilitati de comunicare in miscare. Astfel, fie ca aleg sa navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, acestia sunt in permanenta conectati,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Suntem atenti la nevoile consumatorilor si continuam sa ne imbunatatim constant gama de produse, pentru a raspunde cât mai bine cerintelor lor,” adauga Alexandru Dragoiu.

Dotata cu sistem de navigatie prin GPS, iar datorita dimensiunilor sale reduse tableta Izzycomm Z70, poate fi fixata cu usurinta cu ajutorul unui suport auto, pentru o mai buna vizualizare a hartilor.

Tableta Izzycomm Z70 este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro la pretul recomandat de 599,99 lei.