VONINO Epic E7 si VONINO GYGA QS
Tablete,  Telefoane Mobile

Epic E7 si Gyga QS noile dispozitive lansate de Vonino

VONINO Epic E7 si VONINO GYGA QS

VONINO a lansat doua noi dispozitive, tableta Epic E7 si smartphone-ul Gyga QS.

VONINO Epic E7 este o tableta 4G ce are un ecran IPS de 7 inci, cu rezolutie full HD. Sistemul de operare Android 4.4 KitKat este sustinut de un procesor MediateK octa-core Cortex A53 MTK8752, care ruleaza la o frecventa de 1,7GHz si o memorie RAM de 2GB.

Tableta 4G, VONINO Epic E7 dispune de doua camere foto-video, o camera principala de 8 megapixeli cu autofocus si una frontala de 2 megapixeli pentru selfie-uri si apeluri video. Pentru stocare, VONINO Epic E7 dispune de 16GB in spatiu intern, dar ofera si un cititor de carduri microSD de pana la 32GB. VONINO Epic E7 costa 899 lei si este disponibil pe www.vonino.ro si la parteneri.

VONINO Gyga QS este cel mai mare smartphone din gama producatorului american, avand un display IPS de 5.5 inci cu o rezolutie qHD de 960×560 pixeli. Telefonul VONINO Gyga QS ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat, are un procesor quad-core 6582M, care ruleaza la frecventa de 1,3 GHz, 1GB de RAM iar performanta telefonului este completata de procesorul grafic ARM Mali 400-MP.
Gyga QS este un smartphone dual-sim, care suporta doua cartele prin care poti avea conexiune 3G ultra-rapida HSDPA de pana la 21,4Mbps. Telefonul Gyga QS are incorporate doua camere foto-video. Pe partea frontala dispune de o camera de 2 megapixeli, iar pe spate de una de 8 megapixeli. VONINO Gyga QS costa 649 lei si este disponibil pe www.vonino.ro si la parteneri.