Insignia 785 PRO
Tablete

Insignia 785 PRO prima tableta cu procesorul Intel Atom de la GOCLEVER

Insignia 785 PRO

GOCLEVER isi extinde gama de tablete Android de 7,85 inch, cu modelul Insignia 785 PRO. Noua tableta Insignia 785 PRO este bazata pe procesorul Intel Atom Z2580 de 2 GHz, care ofera operformanta sporita combinata cu un timp extins de functionare.

Noile procesoare Intel Atom au fost concepute pentru dispozitivele mobile, tinand cont de faptul ca dimensiunile reduse si performantele crescute sunt cele mai importante criterii in aceasta categorie. Noile chipuri fac fata fara probleme celor mai noi jocuri, celor mai avansate efecte grafice si asigura redarea continutului video HD. De asemenea, tehnologia inovatoare de la Intel garanteaza o stabilitate crescuta pentru rularea aplicatiilor, un criteriu deosebit de important pentru utilizatorii business. Datorita tehnologiei Hyper-Threading, noile procesoare Intel Atom cu doua nuclee asigura o performanta similara procesoarelor cu patru nuclee.

„Tabletele Android au devenit atat de populare in ultima perioada, incat putem vorbi despre o adevarata revolutie a tabletelor in lumea gadget-urilor”, a declarat Raiman Panek, Vice-Presedintele GOCLEVER. “Inca de la inceput am avut incredere in aceasta categorie de produse si am incercat sa ne diferentiem de competitori prin implementarea celor mai noi tehnologii si prin crearea unui trend inovator. Urmarim cu mare atentie nevoile utilizatorilor nostri si incercam sa ne adaptam la ele in mod constant. Asa s-a nascut si noua tableta bazata pe procesorul Intel Atom”.

Insignia 785 PRO

Noua tableta Insignia 785 PRO se distinge prin ecranul IPS de 7.85 inch cu o rezolutie de 1024 x 768, cu formatul imaginii de 4:3. Lista de specificatii tehnice este completata de GPU-ul PowerVR SGX544, de 1 GB de memorie RAM DDR2 si de 16 GB de spatiu de stocare incorporat, care poate fi extins prin folosirea de carduri microSD cu capacitate de pana la 32 GB. Aceasta configuratie asigura o durata lunga de functionare pentru navigarea pe Internet, oferind totodata suficienta putere de calcul pentru rularea celor mai avansate jocuri si aplicatii.

Dispozitivul este pus in functiune de sistemul de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean), incluzand pe langa modul GPS si suport pentru standardul Wireless Display. Prin conectarea adaptorului GOCLEVER AERODISPLAY, continutul video (imagini si filme) pot fi redate pe alte ecrane, precum televizoare sau proiectoare. Tableta este echipata cu doua camere: o camera frontala de 2 MP si o camera principala cu o rezoltie de 5 MP.

Insignia 785 PRO este un dispozitiv elegant cu un design si dimensiuni care il fac deosebit de confortabil de folosit. Noua tableta are o grosime de 7.2 mm si o greutate de doar 310 g. Carcasa de aluminiu gazduieste o baterie de 4600 mAh, care asigura o durata de functionare de aproximativ 5 ore.

Cea mai noua tableta GOCLEVER este deja disponibila pe piata din Romania incepand cu pretul de 749 lei.