Samsung 10mm F3.5 Fisheye
Foto si Video

Samsung 10mm F3.5 cel mai mic obiectiv de tip fisheye pentru camerele NX

Samsung 10mm F3.5 Fisheye

Samsung a anutat lansarea obiectivului 10mm F3.5 Fisheye pentru camerele mirrorless NX, care este cel mai mic si mai subtire obiectiv de acest gen.

Cantarind doar 72g, Samsung 10mm F3.5 Fisheye ofera un unghi complet de 180 ° si are jumatate din dimensiunea si greutatea concurentilor sai, oferind fotografilor pasionati o modalitate convenabila de a-si extinde orizonturile creative, fara a fi nevoie sa poarte cu ei accesorii grele.

Pasionatii de fotografie, dar si cei avansati in arta fotografica, pot surprinde acum cadre mai ample, odata cu lansarea noului obiectiv Samsung 10mm F3.5 Fisheye.

Noul obiectiv Samsung 10mm F3.5 Fisheye este compatibil cu premiatul sistem NX, inclusiv noul NX300. Capacitatea extinsa de captura face ca noul obiectiv fisheye de 10mm sa devina partenerul perfect pentru fotografii de peisaj – permitand utilizatorilor sa compuna cadre uimitoare ale unor orase, peisaje pitoresti sau ale unui cer frumos.

In plus, perspectiva foarte ampla a obiectivului Fisheye le permite utilizatorilor sa creeze fotografii portret unice, sa adauge efecte interesante, pentru ca fotografiile sa fie mai distractive.

Acest obiectiv compact dispune de doua varietati de culori elegante, alb sau negru, completand seria de camere NX. Totodata, obiectivul poate fi purtat cu usurinta intr-o geanta foto, pentru a calatori usor si a fotografia in aer liber. Calitatea imaginii este esentiala, iar acest obiectiv cu AF silentios si cu unghi foarte larg ofera fotografii de inalta calitate in fiecare moment.

Pentru o experienta fotografica desavarsita, obiectivul vine cu o serie de optiuni iScene, inclusiv Beauty Shot, Portrait, Night, Backlight, Children & Sports. Astfel, dispozitivul se poate adapta la nevoile fiecarui fotograf. Obiectivul F3.5 Fisheye de 10mm este, de asemenea, echipat cu o diafragma cu apertura circulara pentru a aduce subiectul fotografiei voastre in cadru central.